“Kazanan MHP olacak”

MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayları Durmuş Ali Arslan ile Ramazan Özen, “Önemli olan isimler değil, partimizdir. Aksu’da kazanan MHP olacaktır” dedi.

14 Ağustos 2013 Çarşamba 11:26
“Kazanan MHP olacak”
Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adayları da çalışmalarına hız vermeye başladı. MHP’nin Aksu Belediye Başkan aday adaylarından Durmuş Ali Arslan ile Ramazan Özen, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. MHP’nin Aksu’da aday adayı bolluğu yaşamasını, “Önemli olan isimler değil, partimizdir. Aksu’da kazanan MHP olacaktır” diye yorumlayan her iki aday adayı da Milliyetçi Hareket’in başarısı için çalışacaklarını ifade etti.
Aksu’da görev kime verilirse öncelikle MHP’nin iktidara gelmesi için çaba göstereceklerini ifade eden aday adayları, “Bizler aday adayları olarak her birimizde Aksu’da MHP’nin iktidara gelmesi için çalışacağız. Görev kimi verilirse, burada seçimi partimizin kazanması için güç birliği yaparak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önemli olan o yada bu aday yapılmış değil, önemli olan MHP’nin seçimi kazanmasıdır” diye konuştu.


Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 15.08.2013 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bizde yedik 2013-08-17 10:26:20

bizde yedik