Kazanan Aksu olacak

AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, yerel seçime yönelik yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.  İttifak ortakları MHP ile çok uyumlu bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Çalışır, “Vatandaşlarımızda bu uyumu görüyor. Seçimin kazananı Cumhur İttifakı olacak.  Kazanan Aksu olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

16 Mart 2024 Cumartesi 10:01
Kazanan Aksu olacak

Teşkilatlar olarak bir bütünüz

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Cumhur İttifakı’nın Adayı Av. Durmuş Kaan Şahin, ara vermeden çalışmalarını sürdürürken, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır’da çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.   Cumhur İttifakı’nın son derece uyumlu bir şekilde çalıştığını ifade eden Çağatay Çalışır, “Cumhur İttifakı olarak ana kademe teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve meclis üyesi adaylarımız ve mahalle başkanlarımızla ile birlikte durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Vatandaşın ilgisi hat safhada

Çalışır, “Burada çok mutlu olduğumuz bir konu var. O da ittifak ortağımız MHP ile çok güzel bir uyum içerisinde olduğumuz. MHP, İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün liderliğinde canla başla çalışıyor. Bu doku uyuşması bizi çok memnun ediyor. Bu durum, halkın da dikkatini çekiyor. Bunu da yaptığımız mahalle toplantılarından anlıyoruz. Tüm toplantılarımız miting havasında geçiyor. En zayıf olduğumuzu düşündüğümüz mahallelerimizde bile Ramazan ayında olmamıza rağmen vatandaşın çok yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz” açılmalarında bulundu.

Demokrasi şöleni

Seçim sürecinin demokrasi şöleni şeklinde geçtiğine vurgu yapan Çalışır, “Aksumuzun her yerinde tüm adayların pankartlarının olması bizi mutlu ediyor. Ben Aksu’da daha önce birçok seçim gördüm; ancak daha önce böyle bir seçim dönemi görmemiştim. Süreç; saygı, sevgi çerçevesinde ve demokrasi şöleni şeklinde geçiyor. Biz de bu konuda hassas davranıyoruz. Teşkilat mensubu arkadaşlarımıza hiçbir partinin pankartlarına zarar vermemeleri, eğer zarar gören bir pankart varsa da düzeltmeleri yönünde telkinlerde bulunuyoruz. Sonuçta burada herkes Aksu’nun yetiştirdiği bir değerdir. Seçimden sonra da hepimiz yüz yüze bakacağız. O nedenle Cumhur İttifakı olarak, bu sürece zarar vermeden çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Proje kitapçığımızı herkese ulaştıracağız

Yaptırdıkları anketlerde önde olduklarını söyleyen Çalışır, “Burada anket çalışması yaptırdık. Yaptırdığımız anketin sonucuna göre en yakın rakibimizin yedi puan önündeyiz. Aramızda ciddi bir makas var. Çalışmalarımız devam ediyor. Gün geçtikçe üzerine koyarak ilerliyoruz. ‘7’den 70’e 70 proje’ kitapçığımızı dağıtmaya başladık. Aksu’da yaklaşık 25 bin ev var. Bir hafta içerisinde tüm evlere ve dükkanlara kitapçığımızı ulaştıracağız. Yaptığımız çalışmalar ve Aksu’yu şaha kaldıracak projelerimizle inşallah 31 Mart akşamı sandıktan da açık ara farkla birinci çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Üçlü olsun, güçlü olsun

Yerel belediyenin iktidar ile uyumlu olması gerektiğinin altını çizen Çağatay Çalışır, şöyle konuştu: “Burada birçok problem, iktidar ile yerel belediyenin uyumu ile çözüldü. Bunun en yakın örneği Karaçalı Mahallesi. Burada iktidar ile yerel belediye uyumlu olmasaydı, Karaçalı’nın tapu problemini çözmemiz çok zordu. Aksu’da iktidarın gücüyle yapılan ve yapılacak birçok hizmet var. Örneğin; spor kompleksimiz tamamlanmak üzere. Kent Meydanı ve Hükümet Konağı projesi var. En önemlisi hastane projesi var. Bunlar Aksu Belediyesi’nin, iktidar gücü olmadan yapabileceği şeyler değil. İktidar olmadan, iktidar partisinin belediye başkanı olmadan sorunları çözme, yeni projeler yapabilme durumu söz konusu değildir. Bizim sloganımız, ‘Üçlü olsun, güçlü olsun.’ Herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyoruz; ama Aksu’da artık siyaseti bir kenara bırakıp, iktidarın da desteğiyle Aksu’yu kalkındıracak adayı seçmemiz gerekiyor. Bundan dolayı, ‘Yepyeni bir vizyon, bambaşka bir belediyecilik’ diyerek Durmuş Kaan Şahin başkanımızla 31 Mart’tan sonra yola devam etmek istiyoruz. Antalya’da da üç dönem Kepez’i yöneten Hakan Tütüncü Başkanımızın hizmetleri ortadadır. Bundan sonraki süreçte tüm bilgi, birikim ve tecrübesini Antalya için kullanacaktır. Antalya’nın ve Aksu’nun altın çağı için Hakan Tütüncü ve Durmuş Kaan Şahin başkanlarımıza halkımızın desteklerini bekliyoruz”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.