İYİ Partili Özen’den açık destek

İYİ Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi Ramazan Özen, Cumhur İttifakı Adayı Durmuş Kaan Şahin’i desteklediğini açık bir şekilde deklare etti. Özen, “Desteğim Durmuş Kaan Şahin’den yanadır” dedi.

19 Mart 2024 Salı 14:53
İYİ Partili Özen’den açık destek

Haber Merkezi-

Toplantıya katılım sağladı

31 Mart seçimlerine yönelik, mahalle toplantılarına aralıksız bir şekilde devam eden Cumhur İttifakı Adayı Durmuş Kaan Şahin’in Boztepe Mahallesinde düzenlediği toplantıya İYİ Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi Ramazan Özen, destek açıklamasında bulundu. 

Hizmet fırsatını kaçırmamak gerek

Toplantıda konuşan Ramazan Özen, “Aksu’muz inşallah 31 Mart’tan sonra hak ettiği hizmeti alma noktasında belli bir yere gelecektir. Durmuş Kaan Başkan, ‘Hizmeti ayağınıza getireceğim’ dedi. Bu şekilde yola çıktı ve ilk başta meclis üyesi adaylığı noktasında Boztepe’ye verdiği önemi göstererek, Metin Büyükkalay kardeşimizi çok güzel bir yerde değerlendirdi, siyaseti sizin ayağınıza getirdi. Bu noktada, bu saatten sonra bize düşen, bu teveccühe dört elle sarılıp destek vermek ve sonuna kadar da bu desteği sürdürmek. Bu dönem Boztepe’de muhtarlık yapacak arkadaş, çok rahat bir muhtarlık yapacak. Belki belediyeye bile gitmeden, hizmeti mahallesine getirecek. Bu fırsatı değerlendirmek lazım” diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.03.2024 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.