İYİ PARTİLİ KADINLAR ANKARA’YI SALLADI

İYİ Partili 1000 kadın, 19 ilçeden 23 otobüsle Ankara’ya gitti. TBMM’de İYİ Parti Grup Toplantısı’na katılan kadınlar, daha sonra Anıtkabir’i ziyaret etti

14 Kasım 2019 Perşembe 12:15
İYİ PARTİLİ KADINLAR  ANKARA’YI SALLADI

İYİ Parti İl Yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikte, pazartesi günü akşam saatlerinde Antalya’dan il ve ilçe binaları önünden yola çıkan yaklaşık 1000 İYİ Partili kadın, sabah saatlerinde Ankara’ya vardı. İYİ Parti Grup Toplantısı’na katılmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden kadınlar, daha sonra toplu olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Antalyalı kadınlar, Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar yaşadı. Ziyaret, 23 araçlık konvoyun İYİ Parti Genel Merkezi önünden geçerek partilileri selamlamasıyla son buldu. 

AKŞENER’E SEVGİ GÖSTERİSİ

İYİ Parti Grup Toplantısı’na katılan yaklaşık 1000 kadın, konuşma yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sözünü sık sık alkışlarla kesti. Meral Akşener’e sevgi gösterilerinde bulunan kadınlar, ‘Cumhurun Başkanı Meral Akşener’ tezahüratları yaptı. Tezahüratlar karşısında Meral Akşener, ‘Kimsenin asabını şimdiden bozmayın’ diyerek salondakileri güldürdü.

KADINLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Grup toplantısının ardından salondaki erkeklerin ve basının dışarı çıkmasını isteyen Meral Akşener, Antalyalı kadınlara seslendi. Tüm kadınlara teşekkür eden Akşener, “Burayı şereflendiren her bir kadınımız, bugün ülkeyi yönetenlere ‘Aklınızı başınıza alın’ mesajı verdi. Burası Türkiye, Türkiye biziz. Burası Anadolu, Anadolu biziz. Ben 25 yıldır aktif politika yapıyorum. Bir siyasi partinin grup toplantısına ilk defa Antalya’dan yola çıkan yaklaşık 1000 kadın geliyor. Bu irade, bu tavır ben bu siyaseti biliyorsam, elbette ki ağlara gidecektir” şeklinde konuştu. Akşener, konuşmasının ardından kadınlarla birlikte fotoğraf çekildi.

ANITKABİR ZİYARETİ

Grup toplantısından sonra kadınlar toplu olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar yaşayan kadınlar, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni gezdi. Daha sonra 23 araçlık konvoy, İYİ Parti Genel Merkezi’ne doğru hareket etti. Ziyaret, İYİ Partili kadınların Genel Merkez’deki partilileri selamlamasıyla son buldu.

Son Güncelleme: 14.11.2019 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.