İYİ Partili Bal’dan MHP’li Kara’ya çok ağır ifadeler

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara ile ilgili açtı ağzını yumdu gözünü. Kavgada bile söylemeyecek kadar ağır söylemlerde bulunan Bal, “ AK Parti istemezse Kemal Kara bir hiçtir” dedi. 

06 Nisan 2021 Salı 11:12
İYİ Partili Bal’dan MHP’li Kara’ya çok ağır ifadeler

Yakasındaki 3 hilali çıkarsın

GüneyhaberciAksu Gazetesini ziyaret eden İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı, MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara ile ilgili çok ağır söylemlerde bulundu. MHP’li Kara’nın İYİ Parti Aksu İlçe Binası’na asılan andımızdan rahatsızlık duyduğunu ifade Bal, “Kara Kemal bizleri terörle kol kola gezenler olarak ifade etmiş. Kemal Kara’nın yapmış olduğu bu talihsiz açılmayı şiddetle kınıyorum. Aksu’daki tek Ülkü Ocaklı bir İlçe Başkanı olmama rağmen, bizleri terörle omuz omuzaymış gibi göstermesini şiddetle kınıyorum.  Andımızın asılmasından kimler rahatsız olabilir ki. Kara Kemal’in bu konuşma ağzı, ülkücü ve milliyetçi bir ağız değil, AK Parti ağzıdır. Kara Kemal, Başbuğumuzun emaneti olan 3 Hilali yakasından çıkarsın, AK Parti rozetini yakasına taksın” dedi.

Mensubu olduğu aşiret mi?

MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara’nın Karaçalı Mahallesinde ikamet ettiğini ifade eden Bal, “Burada oturanların tamamı Honamlı Aşireti’nden ve aynı zamanda benimde akrabalarımdır. Büyük bir çoğunluğu Millet İttifakı’nın onurlu ve şerefli seçmenleridir. Bu seçmenlerde Andımızın asılmasından ve okunmasından hiçbir rahatsızlık duymazlar. Aksine şeref ve onur duyarlar. Bu şeref ve onurdan dolayı bu halkıda mı terör yandaşı olarak ilan ediyor? Buradan Kara Kemal Kara’ya sormak isterim, senin de mensubu olduğun aşirette mi terörle kol kola geziniyor? Bu nasıl bir saygısızlık. Anlamış değilim?” diye konuştu.

Ay yıldızlı çelengi göndereyim

İYİ Parti’nin hiçbir zaman terör örgütü ile yan yana gelmediğini ve omuz omuza vermediğini ifade eden İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, .”Yerel seçimlerde bile İYİ Parti’nin adayının olduğu yerlerde, HDP’de kendi adayını çıkarmış ve bu yerlerden bir tanesi de Aksu’dur. Kara Kemal bunu bilmeli ki, Barzani’nin yakasında ki konfetinin alınması, Atatürk Havalimanı PKK paçavrasının asılması, Barzani’nin ayaklarına kırmızı halının serilmesi gibi olayların hiç birini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener gerçekleştirmedi.  Ayrıca yüreği yetiyorsa, kendi teşkilat binasına Andımızı assın, bende İYİ Parti İlçe Başkanı olarak ay yıldızı çelengimizi göndereyim ve ayakta alkışlayayım kendisini. Neden bu kadar andımızdan rahatsızın Kemal Kara” dedi.

Ak Parti istemezse

Ülküdaşlık ve dava arkadaşlığı hukuku yılarca davasına birlikte hizmet verenler için, korunması gereken değer olduğuna dikkat çeken İYİ Partili Recep Bal, “Edep, adap ve haddini bilmek, saygılı ve vefalı olmak ilişkilerde ölçüdür. Ayrıştırıcı söz ve yaftalamalar iftira atmak, biz olmayanların dilidir. Kovuculuk ve bozgunculuktur. Kemal Kara unutmamalıdır ki, AK Partinin istediği kadar milliyetçi, vatansever, ülkücü, bekçi, Müslüman, siyasetçi, tüccar olabilir ve nemalanır. AK Parti istemezse bir hiçsin” şeklinde eleştirilerde bulunur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.