İYİ Partili Ahmet Gülcü Partisinden istifa etti

İYİ Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gülcü, İYİ Parti’nin toplum nezdinden karşılığının kalmadığını ifade ederek, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

06 Aralık 2023 Çarşamba 12:42
İYİ Partili Ahmet Gülcü Partisinden istifa etti

İYİ Parti’de sular durulmuyor. İYİ Parti Genel İdare Kurulu, yerel seçim için CHP ile işbirliği teklifine 'hayır' diyerek seçime tek başına gireceğini duyurmasının ardından İYİ Parti’den istifalar tek tek gelmeye başladı. Antalya’da eski İl Başkanı Ahmet Aydın’la beraber başlayan istifa sürecinin ardı arkası kesilmiyor. Bugün İYİ Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Gülcü, sosyal medya aracılığıyla partisinden istifa ettiğini kamuoyuna açıkladı.

Gülcü paylaşımında "İYİ Parti'nin genel seçimlerle başlayan, yerel seçimlere girerken devam eden tutarsız siyasetinin vatandaş nezdinde maalesef bir karşılığının kalmadığını üzülerek görüyor ve sorumlu bir seçmen ve meclis üyesi olarak üstüme düşen tepkimi göstermek adına İYİ Parti'deki tüm görevlerimden istifa ettiğimi Antalya kamuoyuna saygılarımla bildiririm " ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 06.12.2023 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.