İYİ Parti hedefi büyüttü

İYİ Parti Aksu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ateş, 24 Haziran seçimlerinde yüzde 21,4 oranında oy alarak Aksu’da 2’inci parti olduklarını ve ayrıca Antalya’da 3 milletvekili çıkardıklarını ifade ederek, “Yerel seçimde Aksu’da belediye başkanı bizim partimizden olacak” dedi.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 14:54
İYİ Parti hedefi büyüttü

İYİ Parti Aksu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ateş, oldukça iddialı konuştu: Başarılarının tesadüf olmadığını 2,5 ay gibi kısa sürede bir çalışmayla elde ettiklerini ifade eden Aksu İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Ateş, “AK Parti, MHP ve CHP gibi oy potansiyeli belli olan partilerle yarıştık. Sıfırdan bu noktaya gelmek büyük bir başarı göstergesidir. Biz yine tezimizi savunuyoruz. Çalışmalarımızı 2,5 aylık gibi bir zaman dilimi içerisinde halkımıza anlatmaya çalıştık. Önümüzdeki yerel seçimler için 8 aylık gibi bir zamanımız var. Kısa sürede elde ettiğimiz bu başarının kat kat üstüne çıkmayı, bu süre içerisinde planlıyoruz. İYİ Parti teşkilatı olarak iddiamızı sürdürüyoruz ve Belediye seçimlerinde de biz alacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.  Ateş ayrıca kendilerini destekleyen tüm Aksululara teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.  


 

Anahtar Kelimeler:
AksuIyi PartiMustafa Ateş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.