İYİ Parti Aksu’ya bir kadın aday 

İYİ Parti Aksu İlçe kurucularından Gülsüm Erat Aynalı, bu Pazar gerçekleşecek ilçe kongresinde başkan adayı olacağını açıkladı.  Aynalı, Aksu’da parti içerisinde demokrasiyi ve çoğulcu katılımı güçlendireceğini ifade etti. 

18 Haziran 2020 Perşembe 14:02
İYİ Parti Aksu’ya bir kadın aday 

21 Haziran Pazar günü gerçekleşecek İYİ Parti Aksu İlçe İlçe Kongresine, mevcut İlçe Başkanı Recep Bal’ın karşısına bir kadın aday çıktı. İYİ Parti’nin ilçe kurucularından olan aynı zamanda bir dönem de başkan yardımcılığı görevini yürüten ve şu an İl yönetim kurulu üyesi Gülsüm Erat Aynalı, İYİ Parti Aksu teşkilatında daha fazla demokrasi ve çoğulcu katılımı güçlendirme adına aday olduğunu açıkladı.   

Partililerin yoğun talebi üzerine aday olduğunun da altını çizen İlçe Başkan adayı Gülsüm Erat Aynalı, “Kuruluş anında ve şu anda partimizin halktan olan tüm üyeleri ve partimizi çeşitli makamlarda temsil eden değerli meclis üyeleriyle birlikte büyük bir aile olarak halkımıza hizmet etmek için Aksu İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Ekip arkadaşlarımın ve şahsımın bu yoldaki hedefi, İYİ Parti içerisinde demokrasiyi ve çoğulcu katılımı güçlendirmektir. İlçemizde ilerlemekte olan ve zorlu bir yokuşu geçmeye çalışan partimiz, umut ve yenilik dolu bir meşalenin ilk kıvılcımlarını göstermektedir. Bu meşale halkımızın ve partimize gönül vermiş bütün herkesin desteğiyle her geçen gün büyüyecektir. Bir kadın, bir mühendis ya da bir siyaset insanı olarak değil;  1995 yılından bu yana Aksu’da bulunan bir vatandaş olarak partimizin lideri Meral Akşener’i örnek almış bulunmakta ve kadın aday algısını değiştirmek üzere elimi taşın altına koyma cesaretini göstererek söylüyorum. Birlikte başaracağız. Aksu halkına inanıyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 18.06.2020 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özkan 2020-06-18 21:48:54

Başarılı olana İnancımız var.