İsmail Metin: “Aksu’da bir değişim sürecinin geldiğini düşünüyorum”

Büyük Birlik Partisi Aksu önceki dönem İlçe Başkanı İsmail Metin, BBP Aksu Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını Ankara genel merkeze teslim etti.

20 Aralık 2023 Çarşamba 13:41
İsmail Metin: “Aksu’da bir değişim sürecinin geldiğini düşünüyorum”

Ankara’da hafta sonu büyük bir buluşma gerçekleştirdiklerini belirten İsmail Metin, tüm il ve ilçe başkanlarının ve dava arkadaşlarının Genel Başkan Mustafa Destici öncülüğünde çok verimli geçtiğini ifade ederek aday adaylık başvuru tarihlerini Aralık ayı sonuna kadar uzatma kararı aldıklarını söyledi.

İsmail Metin; Ankara genel merkezde yaşananları, Belediye Başkan Aday Adaylık sürecini ve Aksu için düşüncelerini gazetemize açıkladı: İşte o açıklamalar…

Başarılı teşkilatız

Siyaseten hiçbir hesabının olmadığını kaydeden Metin, “Bir gün siyaset yapmak istersem bu Büyük Birlik Partisi olacaktı. Biz 3 yıl önce atama yapılarak kurucu başkan oldum Aksu’da. Kongremizi genel başkanımızın katılımıyla gerçekleştirdik. 3 yılda Aksu siyasetine ivme kattığımıza inanıyorum. Teşkilat olarak bütün arkadaşlarımızın dik duruşu, kararlı çalışmalarıyla Aksu siyasetinde bizde varız. Başarılı teşkilatız. Diğer teşkilatlara da örnek olduğumuzu düşünüyorum” şeklinde ifade etti.

Siyasi süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz

Aksu’da daha barışçıl bir siyasetin yapılması gerektiğine vurgu yapan Metin, “Geçmişteki gibi ilçemizde intikam ve nefret siyaseti değil de daha ahlaklı bir üslup çerçevesinde yapmaya itina gösteriyoruz. BBP’ni Aksu’da en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaptık. Bundan sonra genel merkezimizin talimatları doğrultusunda oradan çıkacak talimatlar doğrultusunda bizde ilçe teşkilatı olarak en iyi şekilde siyasi süreci gerçekleştireceğiz” dedi.

Başvurular devam edecek

Seçim olacak gibi her zaman sahada olduklarını belirten Metin, “Başarılı olacağımızı düşünüyorum. Katılım anlamında da halkın her geçen gün teveccühü var. Katılım sağlıyorlar. Sahaya indiğimizde ilgi ve alaka her geçen gün artıyor. Başvurularımız devam edecek. İlçe Başkanlığından istifa eden Durmuş Gökmen ve Birol Günebakan arkadaşımız genel merkeze meclis üyesi aday adaylığı dosyalarını teslim ettiler. Bu sayı artacak. Zamanımız var. Aceleci davranmak istemiyoruz” diye belirtti.

Meclisi çalıştıran üyelerle yol alacağız

Aksu’da meclis üyelerini genç kuşaktan seçmeye gayret edeceklerini ifade eden Metin, “Tercihimiz bilgi, birikim, vizyon, proje ve enerjisiyle ilçeye katkı sunacak arkadaşları ekibimizde görmek istiyoruz. Her şeyden önemlisi bu işi meclis üyeliğini aktif gençlerin yapmasını istiyoruz. Meclis üyesi demek, meclisi çalıştıran kişiler demektir. Aksu’nun her konusuna hakim bir meclis üyesi ekibi oluşturmak istiyoruz. Oy kazanmaktan önce Aksu’yu kazandıracak gençleri seçmek istiyoruz” dedi.

Aksu sevdalısı bir insanım

Metin, “Yaşadığım coğrafyayı seviyorum. Kültürümüzü, insanını seviyorum. Aksu insanı da beni seviyor. BBP dışında asla siyaset yapmayı düşünmedim. Bir gün siyaset yapacak olursam bu BBP olmalı demişimdir her zaman. Bu ideolojiyi hep yaşatmışımdır. Aksu’da ki gördüğüm siyasi tutumdan oldukça rahatsız olduğum için siyasette birleştirme noktasında olmam gerektiği kanaatine vardım. Geçmiş yıllarda Aksu’da kin ve nefret üzerine siyaset yapıldı. Bu böyle olmamalı. Bunun böyle olmaması gerektiğini düşündüğüm ve anlatmak için siyasete girdim. Aksu Yörük coğrafyası. Burada herkes birbiriyle arkadaş. Barışçıl, kucaklayıcı siyasetten yanayım. 3 yıl önce atamalı geldim ve Aksu’ya siyaseten bir katkı koyduğumuza inanıyoruz. Aksu’da siyaset yapan tüm aday adayları arkadaşlarımızı ve ilçe başkanlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Artık Aksu’da bir değişim sürecinin geldiğini düşünüyorum. O parti bu parti değil, herkes listesini düzgün hazırladığı zaman hangi siyasi parti kazanırsa kazansın, aslında kazanan Aksu olacaktır” diye belirtti.

Son Güncelleme: 20.12.2023 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.