İş insanı Taşlı, Ak Parti'den aday adayı oldu

 ANTALYA'nın Serik ilçesinde iş insanı Alp Taşlı, Ak Parti'den Serik Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

14 Kasım 2018 Çarşamba 09:11
İş insanı Taşlı, Ak Parti'den aday adayı oldu

Serikli iş insanı Alp Taşlı, Ak Parti İlçe Başkanlığı'nda belediye başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yaptı. Alp Taşlı başvurusunu İlçe Başkanı Hasan Kozan'a teslim etti.

Alp Taşlı, "Serik doğasıyla tarihiyle ve turizmiyle Antalya'nın en önemli ilçelerinden biridir. Ancak 11 milyon turizm rekoru kırılan Antalya'da Serik gerekli faydayı sağlayamamıştır. Bizler sosyal belediyecilik projeleri dışında turizm, istihdam ve esnaf için projelerimizle Serik'e katkı sağlayacağız, Ak Parti'nin içinde bir hizmet yarışı vardır. Biz de bu hizmet yarışına ortak olmak istedik. Ak Parti'miz kimi aday gösterirse biz bu liyakate uyar adayımıza destek olup, projelerimizi sunarız. Önemli olan Serik'te yapılan yatırımların yarım kalmamasıdır. Kazanan ilçemiz olsun" dedi.


Son Güncelleme: 14.11.2018 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.