İlk imza masasını Aksu İlçe Başkanlığı açtı

Vatan Partisi genel merkezi kararıyla Türkiye genelinde NATO ’dan çıkalım kampanyası için imza masaları açılmaya başladı. Masayı ilk açan Vatan Partisi Aksu İlçe Başkanlığı oldu.

27 Ocak 2023 Cuma 17:18
İlk imza masasını Aksu İlçe Başkanlığı açtı

İmza masasına ilginin yoğun olduğunu belirten Aksu İlçe Başkanı Mustafa Ertem, “Milletimizin ilgisinden dolayı çok memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum. Millî Savunma Bakanlığı’nın internet sitesinden açıkladığı Güçlü NATO Güçlü Türkiye açıklamalarından sonra Vatan Partisi Genel Başkanı da Güçlü NATO Türkiye’ye daha büyük tehdit, daha güçlü tehdittir. Amerika’nın NATO üzerinde ki etkisini vurgulayarak Türkiye’nin etrafında konuşlanan NATO üslerini işaret ederek Yunanistan, Girit adası, Kıbrıs’ın Güneyi, Suriye’nin Kuzeyi, Irak’ın Kuzeyi buralardaki üslerin NATO üssü olduğunu ve buraların Türkiye’yi tehdit ettiğini ve tehdit oluşturduğunu vurguladı” dedi.

Ertem, “Bu tehditleri bertaraf etmenin yolu da 1945’ten beri 75 yıldır içinde bulunduğumuz Amerika’nın kontrolündeki NATO’dan çıkmanın Türkiye’nin zincirlerini kırması demektir. Üretim devrimini baltalayan vatanın bütünlüğünü tehdit eden NATO’dan ülkemizin bir an önce çıkması Vatan Partisi’nin politikasıdır. Vatan Partisi Türkiye genelinde bu açıklamalarına devam edecek seçim stratejisini de bu temel de NATO’dan çıkalım kampanyasıyla oluşturuyor. Türkiye’ye tehditin büyük olduğunu her yerden hissedebiliyoruz” şeklinde konuştu.

NATO’dan çıkalım imza kampanyasıyla, 100 bin imza kampanyasını birleştireceklerini kaydeden Ertem, “Milletimizin önüne çıkacağız. Bütün masalarımızı ve stantlarımızı bu iki çalışmayı yürüteceğiz. Aksu halkına gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün çalışmalarımız çok güzel gitti. Halkımız NATO’nun bilincinde ve Türkiye’ye düşman bir örgüt olduğunu biliyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.