İlk başvuruyu Celil Gökçen yaptı

2024 yerel seçimlerine yönelik aday adaylığı sürecini başlatan AK Parti'de başvurular yapılıyor. Aksu'da ilk başvuruyu yapan Celil Gökçen oldu. Aksu Belediye Başkan Yardımcısı olan Gökçen, geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmişti.

15 Kasım 2023 Çarşamba 13:40
İlk başvuruyu Celil Gökçen yaptı

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken aday adayları başvurularını il ve ilçe teşkilatlarına yapmaya başladı. AK Parti Aksu teşkilatına ilk başvuruyu yapan Celil Gökçen oldu. 

AK Parti benim ailem

AK Parti Aksu İlçe teşkilatında düzenlenen törenle aday adaylığını açıklayan Celil Gökçen, bu yolda kendisini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür ederek söze başladı. Gökçen, "Bu çıktığımız yolda öncelikle şunu ifade etmek isterim ki AK Parti benim ailem. 2001 yılında parti kurucusu olarak görev aldım. Mahalle başkanı olarak başlayan serüvenim, 24.04. 2004 tarihinde Yurtpınar Belde Başkanı olarak devam etti. 26.08.2008 yılında Aksu ilçe olunca kurucular kurulu olarak Aksu İlçesinin, ilçe başkan yardımcısı olarak görevde bulundum. devamında 2019 yerel seçimlerde AK Parti'nin belediye meclis üyesi adayı oldum. meclis üyeliği görevine seçildim. akabinde Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in bize verdiği yetkiyle Belediye Başkan Yardımcılığı görevini 4,5 yıl sürdürdükten sonra 17 gün önce istifa ederek belediye başkan aday adaylığı resmi müracatımı yapmış bulunuyorum. Gönlümüz başkan olmaktan yana ama kime adaylık verilirse onun yanındayız ve onunla yol yürüyeceğimizi garanti ederiz" dedi. 

Celil Gökçen'in adaylık başvuru doyasını İlçe Başkanı Çağatay Çalışır teslim aldı. Çalışır, ilk aday adaylığı başvurusu olduğunu ifade ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Yoğun katılımın gerçekleştiği tören, parti binası önünde toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 

Son Güncelleme: 15.11.2023 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.