İlçeye yenilik getireceğiz

İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Deniz Karataş, Aksu’nun her türlü kaliteli hizmeti hak ettiğinin altını çizerek, “Aksu’ya bir mühendis eli değecek. Çok daha vizyoner projelerle ilçeye yenilik getireceğiz. Destek halkımızdan hizmet bizden” dedi.

19 Mart 2024 Salı 14:56
İlçeye yenilik getireceğiz

Haber Merkezi- 

Taktir Aksu halkınındır

İYİ Parti Aksu Belediye Başkanı Deniz Karataş, Güneyhaberci TV’de yayınlanan Özgür Masa Programı’nın konuğu oldu. Aksu’ya dair projelerini anlatan Karataş, saha çalışmalarının oldukça olumlu yönde seyrettiğini ifade etti. Halkın kendisine karşı teveccühü olduğuna da dikkat çeken İYİ Partili Karataş, “Sahadan aldığım elektrik ve izlenimler oldukça iyi. Yapacak olduklarıma ve kendime olan inancım tam. İyi niyetle, istişare ederek, düşünerek, taşınarak, halkımıza hizmet edeceğiz. Çok rahatım. Aksu çok zengin. Her şey var. Emin ellerde liyakatle yöneteceğiz bu kenti. Takdir Aksu halkınındır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Uygun yaşam ortamı sağlayacağız

 Son beş yıldır Aksu’da sahalarda olduğuna da vurgu yapan İYİ Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Deniz Karataş, “Sahada gördüğümüz şu, Aksu’nun kaybedecek bir dakikası bile yok. Merkez ilçeyiz. Bunun gereklerinin gerisinde kaldık. Amacım yıpratmak değil, parlatmak. Aksuda yaşayan gençlerimizin burada kalmaları için istihdamı ayaklarına getirebiliriz. Aksi halde köylerden şehire göç ilerlerse tarım, hayvancılık alanlarında yıkıma uğrarız. İstihdam yaratarak Aksu’nun değerlerini yine aksu halkına kazandırarak, yerinde tekniğe ve ilme uygun yaşam ortamı sağlayarak, herkesin mutlu olması olmazsa olmazımızdır” dedi.

Çok vizyoner projeler

Pandemi döneminde yaklaşık bin kadar eve girdiğini de dile getiren Karataş, “2020 yılından bahsediyorum. Çok zorluklar yaşamamıza rağmen ne beni Aksu halkından nede Aksu halkını benden ayıramazlar. 10 senedir Aksu halkına nasıl hizmet ederiz diye düşünüyordum. Aksu’da yetişmiş biri yok mu? Aksu’da buraları yönetebilecek hep aynı isimlerden kurtarmamız gerekiyordu. Yeni bir vizyonla sahada ciddi bir değişim talebiyle karşılaşıyoruz. Bu değişim içerisinde önümüzde adaylarımız var ve seçim yaşanacak. Allah’ın izni ve Aksu halkının teveccühüyle önümüzde ki süreçte Aksu’ya bir mühendis eli değecek. Çok daha vizyoner projelerle ilçeye yenilik getireceğiz” diye belirtti.

Aksu’nun olan Aksu’da kalır

Alt yapı sorunlarından kaynaklı olarak her yağışta Aksu’da doğal afet yaşandığını söyleyen Karataş, “Her doğal olay afet olmak zorunda değil. Yağmur yağdı diye cereme çekmemiz mi gerekiyor. Tedbirlerini önceden almış, doğal afetlere dayanıklı bir Aksu’yu inşa edeceğiz. Yol, kaldırım, menfez, asfalt gibi işler benim uzmanlık alanım. Aksu’nun birebir ihtiyacı olan ve gelişmekte olan bir ilçeden bahsediyoruz. Partiniz ne olursa olsun oyunuz mühendise olsun. Gelişmekte olan ilçelerde uzmanlık alanı budur. İşi ehline vereceğiz. Örneğin Altıntaş, içim sızlıyor. En küçük bir yağmurda sel alıyor ilçeyi. Hiç mi yağmur yağmasın. Siz afetlerde teşhisinizi resimlersiniz, afet bitince de tedavinizi yaparsınız” dedi.

Altıntaş Aksu’nun mahallesi

Karataş, “Altıntaş’ta önce alt yapı çalışmaları bitmeliydi ve hazırlanmalıydı. Ondan sonra inşaat ruhsatları gündeme gelmeliydi. Altıntaş Aksu’nun mahallesi değil mi? Neden Aksu’nun mahallesinin elde edeceği gelir büyükşehirde kalıyor? Zaten belli metrajda ki yolları büyükşehir ve ASAT bunları yapmak durumunda. Bütünşehir yasasına göre bu harcı alsa da almasa da yapmak durumunda. Dolayısıyla burada neden Aksu’nun hakkı yendi? 5 katrilyondan bahsediyoruz. Neden bu para Aksu’muza hizmet olarak gelmedi?  Hatanın neresinden dönerseniz kardır. Önümüzde ki süreçte hünerlerimizi, aldığımız eğitimi, vatandaşımıza izah edeceğimiz uzmanlık alanımızı ortaya koyarak ilerliyoruz. İnşaat mühendisi olduğum için hiçbir sulh nameye kanacak değiliz. Benim kanmamam Aksu halkının haklarının korunması demek. Uzmanlık alanı tutan bir kardeşinizi başkan yaparsanız Aksu’nun olan Aksu’da kalır. 5 katrilyon parayla Aksu’nun her yanını altın kaplardık” şeklinde konuştu.

Birlikte yöneteceğiz

Karataş, “Komşu ilçelerde doğalgaz var, biz de neden olmasın. Aksu niye üvey evlat, niye karanlık sokak? Aynı kişiler ve aynı metotlarla farklı sonuç elde edemezsiniz. Değişim istiyor Aksu halkı yoksa benim hiçbir rakip aday arkadaşımla bir sorunum yok. Hepsini ziyaret ettim. Burada kazanan Aksu olsun. Gözleri kapatıp karanlıkta başkan adayı arama zamanı geçti. Yenilenerek somut projeler ve uzmanlık alanıyla Aksu’yu şaha kaldıracak, harama el uzatmayacak, birikimleri tamamlamış bu dönemde Aksu’yu birlikte yöneteceğiz”dedi.

Hak ettiği değeri alacak

Karataş son olarak şunları söyledi: “Yaptığımız bir anketimiz var. Bunu söylemek haksız bir rekabet doğurur ama ben sonuçtan mutluyum. En güzel anket sandıktan çıkan ankettir. Kimsenin kendini övmesinin bir anlamı yoktur. Belediye diye kurumsal bir güç var. Bu gücü halka hissettirmemiz lazım. Halkımız ne derse onu kabul edeceğiz. Göreve geldiğimizde muhtarlarımızla düzenli toplantı yapacağız. Nüfus yoğunluğuna göre ihtiyaçlara bakacağız ve planlayacağız. Planlı hesaplı ve ayarlanmış işler yapacağız. İşin başı istişare. Aksu halkımıza güzel günler yaşatmak istiyoruz. Kısaca projelerimizden bahsedecek olursak evde bakım hizmeti, turizmi 12 aya çıkarmak, Aksu çayı projemiz var. Bizim önceliklerimiz Aksu halkı, esnafı olacak. Burada yaşayanların refahı önemli. Bu seçimleri kazanacağız Aksu halkını da hak ettiği yükseklere taşıyacağız.”

Son Güncelleme: 19.03.2024 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.