İl Genel Meclisi Başkanı Arı aday adayı

CHP Finike İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na CHP'den aday aday olduğunu açıkladı.

02 Ağustos 2013 Cuma 15:25
İl Genel Meclisi Başkanı Arı aday adayı
Finike Belediyesi Toplantı Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Başkan Arı, Mar 2014'te yapılacak yerel seçimlerde CHP'den aday aday olduğunu söyledi. Arı'nın aday adaylığını açıkladığı toplantıya Sahilkent Belediye Başkanı Ömer Çırpar, CHP Finike İlçe Başkanı Reşat Eker, CHP Finike İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Geyikçi ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Arı, 31 Temmuz tarihi itibariyle aday adaylık sürecinin başladığı bilgisini verdi. Önümüzdeki dönemde yapılacak yerel yönetim seçimlerinin önemine işret eden Arı, "Hem İl merkezlerine hem de kırsal kesimlere hizmet götürülmesi gereken bir yerel yönetim seçilecek. Şu anki görevimiz nedeniyle Büyükşehir Yasası formatına uygun çalışma yürütüyoruz. Bu 4,5 yılda önemli tecrübeler edindik. Dolayısıyla kırsal kesimin sorunları nedir? Nasıl hizmet götürülür? Beklentiler nedir? Bunu iyi biliyoruz. Buna inandığım için de aday adayı oldum" diye konuştu.

SORUNLARI BİLİYORUZ
Kırsal bölgelere 4,5 yıllık dönemde sınırlı bir bütçeyle en acil ihtiyaçtan başlayarak hizmet götürdüklerini ve kalıcı eserler bırakmaya çabaladıklarını anlatan Başkan Arı, "Vatandaşlarla samimi ilişkiler yürüttük. Bu süreçte 19 ilçede örgütlerle iyi ilişkiler kurduk ve kimseyle sorun yaşamadık. Örgüt ve seçilmiş ilişkisinde doğru adımlar attık" dedi.


KUMLUCA'YI ZİYARET ETTİ
Başkan Arı, Finike'de aday adaylığı açıkladıktan sonra Kumluca'yı ziyaret etti. Başkan Arı, CHP Kumluca ilçe Başkanı Arif Kocacık, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Beykonak Belediye Başkanı MHP'li Recep Turan, il genel meclis üyeleri, ilçeye bağlı köy muhtarları ile çok sayıda partili tarafından karşılandı. CHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başkan Arı, uzun yıllardır CHP çatısı altında siyaset yaptığını belirtti.

Antalya İl Genel Meclisi'nde yaklaşık 4,5 yıldır il genelinde muhtarları ve herkesimden insanla bir arada olduklarını dile getiren Başkan Arı, “Görev yaptığım süre içerisinde her köyün derdini kendi derdimiz bildik. Hangi muhtarımız gelirse gelsin, randevu dahi almadan bizimle görüşme imkânı buldu. Elimizdeki kısıtlı bütçeye rağmen her köyün, derdine çare olmaya çalıştık. Burada yaptığımız işler gelecekte neler yapabileceğimizin de en güzel göstergesidir" diye konuştu.

MUHTARLARDAN DESTEK SÖZÜ
CHP'ye gelecek yıl yapılacak seçimlere alternatif aday olarak yola çıktıklarını belirten Başkan Arı, aday gösterilmemesi halinde aday gösterilecek kişiye destek vereceğini söyledi. Toplantıya katılan köy muhtarları da İl Genel Başkanlığı süresince desteklerinden dolayı Başkan Arı'ya teşekkür ederek, aday adaylığı sürecinde kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 

Son Güncelleme: 02.08.2013 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.