“Halkımızın teveccühü bizi 31 mart zaferine ulaştıracak”

Aksu Belediye Başkan adayı Durmuş Kaan Şahin, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Durmuş Kaan Şahin, Türkiye Yüzyılında, Aksu'da rekor oy almayı hedeflediklerini belirtti.

19 Mart 2024 Salı 13:14
“Halkımızın teveccühü bizi 31 mart zaferine ulaştıracak”


Haber Merkezi 
Aksu Belediye Başkan adayı Durmuş Kaan Şahin, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde bir çok mahalleyi gezen ve mahalle toplantısı yapan Durmuş Kaan Şahin'in katıldığı tüm toplantılar adeta miting havasında geçiyor. Durmuş Kaan Şahin'e AK Parti Antalya milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Köse, AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün eşlik etti. 

AK PARTİ MKYK ÜYESİ ve ANTALYA MİLLETVEKİLİ KÖSE’DEN KAAN ŞAHİN'E DESTEK
AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Durmuş Kaan Şahin’e kefil olduklarını söyledi. Köse, “Sizlerin helal oylarını, Durmuş Kaan Şahin Başkanımıza istemeye geldik. Kendisi çok çalışkan, çok kaliteli bir insan. Her şeyiyle kefiliz. Güveninizi boşa çıkarmayacak. Seçim bittikten sonra da her zaman yanınızda olacak, Allah’ın izniyle geçeceğiz, Görüyorum ki sizlerin heyecanı ve teveccühüyle Aksu, 31 Mart’ta rekor kırmaya hazır” diye konuştu.


DURMUŞ KAAN ŞAHİN: “PROJELERİMİZ HAZIR, BUNLARI HAYATA GEÇİRECEK GÜÇLÜ BİR EKİPLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”
Seçim çalışmalarına katılarak kendisine destek olan Ak Parti İl Başkanı Ali Çetin'e, Dış İşleri Eski Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'na, AK Parti Antalya Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Köse'ye, Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik'e ve tüm teşkilat üyelerine teşekkür eden Durmuş Kaan Şahin; Hemşerilerimizin destek ve duaları ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılında, Aksumuzun Antalya'nın parlayan incisi haline getireceğiz. Projelerimiz hazır, bunları hayata geçirecek güçlü bir ekiple yolumuza devam ediyoruz. Cumhur İttifakımızın gücü, halkımızın teveccühü bizi 31 Mart zaferine ulaştıracak. Bizler de hemşerilerimizin desteğini boşa çıkarmayarak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.