Günah keçisi Yaşar mı?

MHP Aksu’da seçimi kaybettiği günden beri sular durulmuyor. Partinin bir kanadı seçimlerin MHP Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yaşarın yüzünden kaybedildiğini vurguluyor. Yaşar suskunluğunu bozarak, Aksu’da seçimi değerlendirdi.

01 Temmuz 2014 Salı 11:30
Günah keçisi Yaşar mı?
Aksulu olmadığı için seçimlerde ki başarısızlığın faturasının kendisine kesilmek istendiğini vurgulayan MHP Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yaşar, MHP’li Belediye Meclis Üyelerinin seçimlerde 11 bin 118 oy aldığını, Belediye Başkanı için verilen oyun ise 10 binler civarında kaldığını belirterek, şunları söyledi:

“Ben 15 yıldır Aksu’da çalışıyorum. Beni vatandaşa sorunuz. Bugüne kadar yanımızda çalışan kardeşlerimizin hepsi de Aksulu idi. Maddi durumu elvermediği için üniversiteye gidemeyen onlarca gencimize sahip çıktım. Aksu’nun hayrına ne gerekirse, bunun mücadelesini verdim. Aksu’da bir anket düzenlense, Halil Şahin, İsa Yıldırım, Cengiz Aldemir, Hüseyin Çiçek ve Ahmet Yaşar’dan en çok kim tanınıyor diye sorulsa, birinci İsa Yıldırım, ikinci ben çıkarım. Ben Aksu halkının kalbine hitap ettim. İnsanların bakış açılarının ve vizyonlarının değişmesi gerektiğini vurguladım. Aksu’da birinci sıra adım yazıldığı için seçim kaybedildiğini söylemek kadar cahilce bir şey olamaz. Fakat bunun MHP eski İl Başkanlarından birisi tarafından dile getirilmesi, cahilliğinde ötesindedir.”

MHP’nin Aksu’da seçim bitmeden seçimin kazanıldığı havasına girmesinin başarısızlık da en büyük etkenlerden olduğunu vurgulayan MHP Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yaşar, “İl Teşkilatı yapılması gereken her şeyi yaptı. Her türlü desteği de verdi. İsa Yıldırım’a giden 8 bin oy nereden ve neden gitti? Bunun iyi değerlendirilip, analiz edilmesi gerekir.” şeklinde konuştu.

“Transfer teklifi geldi”
MHP Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yaşar, seçimden sonra kendisine de transfer teklif edildiğini, “kendilerine ben 10 yıldır teşkilatımda görev yapıyorum. Niye bana teklif ediyorsunuz? Sayısal üstünlük içinse Ahmet Yaşar teklif konusunda doğru adres değil dedim” diyerek konuya açıklık getirdi.
 

Son Güncelleme: 01.07.2014 11:35
Anahtar Kelimeler:
AksuMHPAhmet Yaşar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yaşar çetinkaya 2014-07-02 16:12:31

ahmet bey ;takilmayin boş laflara meyve veren ağaç taşlanir.si̇z doğru bi̇ldi̇ği̇ni̇zde devam edi̇n yeter.