Gelecek nesillere daha refah bir Macun için adayım

Macun Mahallesi Muhtar Adayı Osman Cirit, mahallenin eksiklerini bildiğini ve gelecek nesillere daha refah ve daha rahat bir Macun Mahallesi için muhtar adayı olduğunu söyledi.

13 Aralık 2023 Çarşamba 19:58
Gelecek nesillere daha refah bir Macun için adayım

31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken adaylık için yarışan muhtar adayları, çalışmalarına hız verdi. Projelerini ve yapacaklarını tek tek sıralayan Macun Mahallesi muhtar adaylarından Osman Cirit, gazetemize konuştu.

Aksu doğumlu muhtar adayı Osman Cirit, “Daha yaşanılabilir bir mahalle hedefim var. Doğduğum ve büyüdüğüm mahalleye hizmet etmek istiyorum. Her metrekaresini biliyorum. Eksiklerimiz çok var. İmar yoları, aydınlatma gibi sorunlarımız mevcut. Bunları belediyemizle paylaşarak mahallemiz için hizmet alacağız. Emeklilerimiz için oturup kahve içeceği, sohbet edeceği muhtarlığımız önünde yerler yapmak istiyoruz. Gençlere yönelik çalışmalarımız olacak. Mahallemizin tüm eksiklilerini gidermek için buradayız. Muhtar adayı olarak mahallemizi en güzel mahalle haline getirmek istiyoruz. Çözüm odaklı buradayız. Gelecek nesillere daha rahat ve daha refah bir mahalle için çalışacağız. Destek verenlere çok teşekkür ediyorum. Herkesin yaklaşımı çok güzel. Sözümün her zaman arkasındayım birlikte yol alacağız” dedi.

Restoran yöneticisi Cirit, “Sermayenin değil emeğin, ezenin değil ezilenin, nasırlı ellerin, umutlu yüreklerin, ötekilerin, sahipsizlerin, karnı yatağa aç giren çocukların, sessiz çığlıkların sesi olmaya geliyorum” şeklinde konuştu.

Osman Cirit Kimdir?

1989 Aksu doğumlu restoran yöneticisi Osman Cirit, evli ve iki çocuk sahibi.

Son Güncelleme: 13.12.2023 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.