Enç'ten Kemer çıkarması

AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Kemer'e gelerek parti üyeleri ile buluştu. Kemer Kuzdere pazar yerinde, parti üyesi vatandaşlara seslenen Enç, belediyeyi eleştirerek "Kemer'de yerel yönetim yok" dedi.

05 Eylül 2013 Perşembe 15:00
Enç'ten Kemer çıkarması
Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç ve beraberindeki AK Parti Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç Kemer'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti'nin Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin ve Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Altıntop ile Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras'ın ağırladığı Enç, önce parti binasında ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Kuzdere Mahallesi pazar yerinde partililerle görüşen Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, ilçe teşkilat yönetiminin değişmesinin ardından ilk defa Kemer'e geldiğini belirterek, "Her yerde olduğu gibi Kemer'de de sorunlar var ama esas sorun Kemer'de yerel yönetimin olmamasıdır. Bunu bir kez daha gezip inceleyerek gördük. Biz inşallah Kemer'deki bu yerel yönetim sorununu önümüzdeki seçimlerde, Kemer Belediyesi'ni AK Partili yaparak bitireceğiz" dedi.

Hükümetin Kemer'e katkılarını anlatan Enç, "2010 yılında Kemer Devlet Hastanesi'nin ihalesini yaptık. Allah izin verirse, 5-6 ay sonra Kemerlilere armağan edeceğiz. Kimseye lütuf dağıtmıyoruz. Kemer'in hakkı olan hizmeti veriyoruz. Belediyenin tüm engellemelerine rağmen biz bu hizmeti verdik, vereceğiz. Ağva Deresi'nin ıslah projesi var. O da bitmek üzere. Anadolu Lisesi yaptık, trafoları yeniledik, karayolları asfaltlama çalışması yaptık, Kemer-Antalya arasını duble yol yaparak tüneller kazandırdık" diye konuştu.

MHP'Lİ BELEDİYEYE SERT SÖZLER
MHP'li Kemer Belediyesi'ne sert eleştiriler yönelten AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, "Kemer Belediyesi'nin güzellik yarışması yapmaktan başka ne hizmeti var" sorusunu yöneltti. Enç, şunları kaydetti: "Kemer Belediyesi'nin hizmet gibi bir derdi yok. Eğer Kemer Belediyesi AK Partili bir belediye olsaydı Kepez, Kumluca, Alanya ve Döşemealtı gibi olabilirdi. Kemer, Kemer'e yakışmayan bir idareci ve idare tarafından yönetildiği için içler acısı durumda. AK Parti iktidara geldiği gün ülkedeki hortumcuların önünü kesti. Kemer'de de iktidar olduğumuz gün hortumcuların önünü keseceğiz. Bu belediye bizim olacak, Kemer'de AK Parti olacak. Eğer en ufak küçük bir şüpheniz varsa bu koltuklarda oturmayın."

Milletvekili Enç, Kemer Liman Caddesi'nde esnafla bir araya gelerek, esnafın hanutçulukla mücadelesi hakkında Kemer Esnaf Platformu Temsilcisi Abdullah Çilengir'i dinledi. 

Son Güncelleme: 05.09.2013 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.