Emin Bal Aday adaylığı başvurusunda bulundu

Aksulu iş insanı Emin Bal, AK Parti’den Aksu Belediye Başkan aday adayı olmak için adaylık başvurusunda bulundu. Kalabalık bir grupla AK Parti Aksu İçe binasına gelerek, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin’e teslim eden Bal, , “Aksuluların gönüllerini fethetme adına, güzel bir şehir inşa etmek için AK Parti’den Aksu Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulunuyorum” dedi.

08 Kasım 2018 Perşembe 16:01
Emin Bal Aday adaylığı başvurusunda bulundu

AK Parti’de aday adaylığı resmi başvuru takviminin açıklanmasıyla beraber, aday adaylığı başvuruları başladı. Aksu’da AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olmak isteyen İş insanı Emin Bal, Aksu’dan aday adaylığı başvurusunu yapan ilk isim oldu. Kalabalık bir taraftar kitlesiyle İlçe teşkilatına gelen Emin Bal, aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin’e verdi. Açılamalarda bulunan aday adayı Emin Bal, iyi şehirleri inşa edenlerin gönüllere girdiğinin, kendisinde Aksuluların gönüllerini fethetme adına, güzel bir şehir inşa etmek için AK Parti’den Aksu Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu ifade etti.

Dünya’nın en köklü medeniyetine ev sahipliği yapmış Aksu’nun adına yaraşır bir biçimde birlikte yönetim seğrileceği sözü veren İş İnsanı Emin Bal, “Kundu’dan Karaöz’e, Ak Parti Belediyeciliğinin izlerini sokaklarından caddelerine, camekânlarından tarlalarına kadar nakış gibi işlemek için bu yola gönül koyduk. Biz Aksu’da Ispartalısı, Konyalısı, Anteplisi, Urfalısı, Diyarbakırlısı, Karakoyunlu’su, Hacıisalı, Honamlısı, Köteklisi, Haytası gibi ülkemizin mozaikleriyle bu İlçeyi oluşturduk. Omuz omuza verdik. Burada biz kardeşçe yaşıyoruz. Bizi nasıl bir Aksu bekliyor farkındayız. Ama bu sorunların üstesinde gelecek gücüde kendimizde görüyoruz. Bizi bilen bilir, hiç kimseye yapamayacağımız bir söz vermedik, söz verdiysek yaptık” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme: 08.11.2018 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.