Durmuş Kaan Şahin dualar eşliğinde seçim startını verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhur İttifakının Aksu Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Durmuş Kaan Şahin, ilçe teşkilatı önünde dualarla seçim startını verdi. Milletvekili Mustafa Köse’nin de katıldığı starta, Köse, “Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e teşekkür etti. Köse, “Burada Halil Şahin Başkanımıza bir parantez açmak isterim. Aksu Belediye Başkanımız uzun yıllardır partinin kuruluşundan beri birlikte çalıştığımız bir ağabeyimiz. Partimize çok önemli hizmetleri oldu. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

10 Şubat 2024 Cumartesi 17:37
Durmuş Kaan Şahin dualar eşliğinde seçim startını verdi

Haber Merkezi

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla EXPO 2016 kongre salonunda AK Parti Antalya İlçe adaylarının tanıtımı yapıldı. AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı’nın Aksu Belediye Başkan Adayını Av. Durmuş Kaan Şahin olarak açıkladı. Şahin, bugün partinin İlçe binasının önünde AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün ile çok sayıda partililerin  katılımıyla, dualar eşliğinde seçim startını  verdi. Törende konuşan Köse, “Dün Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırladık. Siz ağırladınız daha doğrusu bu büyük buluşmaya Aksu ev sahipliği yaptı. Son derece güzel bir ortamdı.  Son derece büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanımızı bağrına basan tüm Antalyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız çok memnun ayrıldı. Çok güzel duygularla ayrıldı.  Bize çok önemli talimatlarda bulundu. Dedi ki çok çalışacaksınız, gayret edeceksiniz. İnşallah Antalya’da hem Büyükşehir Belediyesini hem de 19 ilçe Belediyemizi Cumhur İttifakı olarak kazanacağız dedi. Talimatı aldık. O dakika ve saniyeden itibaren de çalışmalarımıza başladık” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Aday tanıtım toplantısında Aksu İlçe Teşkilatı’nın gösterdiği özveriden dolayı da teşekkürlerini ileten Köse, “Dün Expo fuar alanında Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı büyük bir muhabbet gösterdiler. Aksu teşkilatımız salonda ciddi bir hakimiyet ortaya koydu. Aksu’nun sesini sayın Cumhurbaşkanımıza ve hatta bütün Türkiye’ye duyurdu. Cumhurbaşkanımız bizzat Aksu diyerek kendilerine mukabele etti. orada bir karar verildi. O karar Durmuş Kaan Şahin’nin  Cumhur İttifakı Aksu Belediye Başkan Adaylığı kararıydı. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve Allah yolunu açık etsin inşallah. Burada Halil Şahin Başkanımıza bir parantez açmak isterim. Aksu Belediye Başkanımız uzun yıllardır partinin kuruluşundan beri birlikte çalıştığımız bir ağabeyimiz. Partimize çok önemli hizmetleri oldu. Belde Başkanlığından başladı. İlçe Başkanlığı ardından da 2 dönem Belediye Başkanlığımızı yaptı. Aksuya Halil Başkanım çok önemli hizmetlerde bulundu. Herkese dokundu. Her yöreye ,her mahalleye hizmet götürmeye çalıştı. onun döneminde onunla birlikte Büyükşehir bizde olduğu dönemde birlikte özellikle hükümetimizle birlikte çok önemli hizmetleri yaptık. Çok önemli çözülemez denilen mülkiyet problemlerini çözdük. Vatandaşımızın nerede bir ızdırabı ve nerede bir problemi varsa orda olmaya çalıştık ve olduk. Ben huzurlarınızda Belediye Başkanımız Halil Şahine çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Aksu Belediye Başkan Adayı Av. Durmuş Kaan Şahin’de şunları ifade etti: "Aksu benim doğup büyüdüğüm yer. Ekmeğini yiyip suyunu içtiğim yer. Geçmişten bu yana bu memlekete hizmet sevdası hep içimizde oldu. Aksu’muz 2008 yılında ilçe olduğunda o zaman memlekete hizmet anlamında ilçe teşkilatımız kurulurken görev alır mısın dediler bir dakika düşünmeden görev aldım. Ne gerekiyorsa hangi görev verildiyse o günden sonra yapmaya başladık. en nihayetinde görevimiz ilçe başkanlığına kadar yükseldi. Uzunca süre ilçe başkanlığı yaptık. Bu süreçte birçok seçim atlattık. Aksu’nun her bölgesinde ve her mahallesinde var olan sorunların bir çoğuna hakim olduk. Birçoğuna çözümler ürettik. Üretemediklerimizi çözmeye çalıştık. İlçe başkanlığı dönemimizde de bunları yapmaya çalıştık. Mevcut belediye başkanımız Halil Şahin o dönemde Belediye başkanımızdı. Beraber çalıştık. Beraber sorunları çözmeye çalıştık. Şimdi doğup büyüdüğüm bu memlekete hizmet etmek için Cumhur İttifakımızın aday adayı olarak Cumhurbaşkanımızın tezhipleriyle teşkilatlarımızın uygun görmesiyle sizlerin destekleriyle aday adaylığı sürecinde çok önemli bir görevi ateşten gömleği bana sırtıma giydirdiler. Hepinizin desteği ile inşallah bu süreçten yüzümüzün akıyla çıkacağız. Vakit dar yapacak çok işimiz var. Aksu büyük süreç zorlu hepimiz biliyoruz bu süreci sizlerden ayrıca bir özveri istiyorum. Ayrıca bir destek istiyorum. İnşallah bu süreci açık ara farkla bu seçimi alalım ve ciddi bir tarih yazalım istiyorum. Biz kendimize güveniyoruz. Aksuyu mevcut durumundan çok daha ileriye götüreceğiz. Hep birlikte çalışıp hep birlikte kazanacağız. Bundan sonra ki aldığımız her nefes ve attığımız her adım Aksu için olacak hepinize ayrı ayrı katılımınız için çok teşekkür ediyorum."

AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, “Cumhurbaşkanımızın tekzipleriyle Antalya Aksu’muzda ev sahipliği yaparak aday tanıtım toplantımızı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın tezhipleriyle Cumhur İttifakı Aksu Belediye Başkan Adayımız Sn. Av. Durmuş Kaan Şahin başkanımız olmuştur. Kendisini huzurlarınızda tebrik ediyorum. Bugün burada toplanmamızın amacı başkanımız kurban kesip, dua okutarak çalışmalarımıza öyle başlayalım dedi. Bizler de başkanımızın görüşünü uygun gördük sağolsun böyle bir düşüncede bulunduğu için. Sayın Mv. Mustafa Köse Başkanımızda buraya gelerek bizleri onurlandırdılar. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah her zaman dediğimiz gibi 10 yıldır bizde olan Cumhur İttifakı Belediyemizi AK Parti Belediyemizi tekrardan 31 Mart akşamı alarak AK Parti Cumhur İttifakı MHP bayraklarımızı göndere çekeceğiz. Rabbim bizlere bunları nasip etsin diyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” açıklamalarında bulundu.

MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, "Aksu’nun Cumhur İttifakı, Belediye Başkan adayımız AK Partiye ve MHP Partisine gönül veren dava arkadaşlarıma katılımları için teşekkür ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bildiğiniz üzere dün Cumhur İttifakımızın adayı Av. Durmuş Kaan Şahin Başkanımız olmuştur. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. İnşallah 31 Martta da aynı bu şekilde bu kalabalıkla ve daha fazlasıyla beraber olmayı nasip eder diyorum" dedi.

Son Güncelleme: 10.02.2024 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.