Dr. Neşe Toker'den Beklenen Açıklama: ‘’Antalya Benimle Kazanacak’’

İyi Parti Antalya Milletvekili A. Adayı Dr. Neşe Toker, öncelikli hedeflerinin halka hizmet olduğunu söyledi.

23 Mart 2023 Perşembe 20:44
Dr. Neşe Toker'den Beklenen Açıklama:  ‘’Antalya Benimle Kazanacak’’

Öncelikle kendisinden bahseden Toker konuşmasını şu şekilde sürdürdü. ‘Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 1985 mezunuyum. Aynı üniversitede Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı - Aile Hekimliği konusunda akademik performansımı tamamladım. Birinci Basamak Hekimliği yaptıktan sonra; Sağlık Grup Başkanlığı, Başhekimlik, Sağlık Bakanlığında bürokratik görevler, Aile Hekimliği Eğiticiliği, Eğitimcinin Eğitmciliği, Hazine Müsteşarlığı Klinik Başkanlığı, Savunma Sanayii Müsteşarlığında Müsteşarlık Doktorluğu gibi birçok kademede görev aldım. Bu görevlerim esnasında TÜRKAK’ta yönetim sistemleri konusunda çeşitli eğitimler aldım ve yapılan sınavlarda yüksek başarı göstererek Avrupa ve Dünya Akreditasyon Birliklerinde Başdenetçi unvanını almaya hak kazandım. Başdenetçi olarak 10 yıl görev yaptım. Gerekli eğitim ve sınavları başarı ile tamamladım ve İşyeri Hekimi unvanını aldım. Daha sonra ise ikinci üniversite eğitimimi İş Güvenliği Uzmanlığı alanında tamamlayarak İSG Profesyoneli olarak görev yapmaya hak kazandım. Bu unvan ile birçok özel işyerinde 10 yılı aşkın süre görev yaptım.’’

"Ülkemin geleceğinin karanlığa sürüklenmesine seyirci kalamazdım"

Toker, "Tüm bu görevlerde çalışırken; güzel ülkemin geleceğinin karanlığa sürüklenmesine daha fazla seyirci kalamadım ve Sayın Meral AKŞENER ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, tüm görevlerimden istifa ederek Kurucular Kurulu Üyesi olarak İYİ Parti’nin kuruluşunda yer aldım. Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in atamasıyla Kurucu Genel İdare Kurulu Üyesi olarak partimizde görev yaptım. Daha sonra; Sağlık Kurulu Kurucu Başkanlığı ve İYİ Parti İSG Profesyonelliği unvanlarıyla çalıştım. Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in takdiri ile 2018 Genel Seçimlerinde 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili adayı oldum. İlerleyen süreçte; 3. ve 4. dönemde İyi Parti Antalya İl Başkanlığı’nın Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde çalıştım. Bu görevim esnasında; 19 ilçe teşkilatı ile uyumlu ve başarılı bir çalışma neticesinde, daha önce yapılamamış olan ilçe kongrelerinin tamamlanmasını sağladım" dedi. 

Sorunlara çözüm önerisi

Tüm teşkilatla sahada kol kola çalıştıklarını belirten Toker, " Ekibimizle ; ev, esnaf, pazar vb. ziyaretler yaparak hemşerilerimizin sorunlarını tespit ettik ve ne gibi çözümler üretebileceğimize dair projeler geliştirdik. Başkan Yardımcılığım sürerken; Antalya İl Başkanlığı’nın ilk kongresini düzenledik ve İl Başkanımızı bir demokrasi şöleni ile seçtik. Kongrelerin tamamlanmasını takiben, hemşerilerimizin dertlerine ortak olmak için saha çalışmalarına aralıksız devam ettim. Bu çalışmalarım esnasında; Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile yeni dönem İzmir ve İstanbul kongrelerinde Divan Başkanı olarak görev aldım" diye belirtti.

Deprem bölgesinde 1 hafta mesai

Deprem bölgesinde bizzat çalıştığını kaydeden Toker, "Saha çalışmalarımı sürdürürken 6 Şubat günü yaşanan büyük felaket ile milletçe sarsıldık. Depremin gerçekleştiği gün hemen İl Başkanlığımız ile Afet Koordinasyon Merkezi oluşturduk ve gerekli her türlü yardımın bölgeye ulaştırılmasını sağladık. Depremin 5. gününde ise Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile hızlı bir şekilde Osmaniye ilimize intikal ettim ve deprem bölgesinde 1 hafta boyunca bizzat çalıştım. Osmaniye’den döndükten sonra Antalya’ya gelen depremzedeleri tüm ilçelerde ziyaret ederek gerekli her türlü desteği sağladım ve tüm bu çalışmalarımı içeren rapor ve fotoğrafları bir kitapta topladım. Partimin kuruluşundan itibaren Antalyalı hemşerilerimin her türlü problem ve ihtiyaçlarına ilişkin birçok proje oluşturdum. Bu projeleri gerçekleştirebilmek ve hemşerilerime gereken her türlü hizmeti sunabilmek için TBMM’de yer almalıydım. Genel Başkanımız SayınMeral AKŞENER’in de takdiri ile Antalya 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olarak karşınızdayım.Güzel Antalya’ma hizmet için varım. Kıymetli hemşerilerimin sesi ve nefesi olacağım" dedi.

Son Güncelleme: 23.03.2023 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.