DP'den AK Parti'ye transfer!

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.

07 Eylül 2013 Cumartesi 16:52
DP'den AK Parti'ye transfer!
2 Eylül Pazartesi günü Demokrat Parti'den istifa eden Belediye Başkanı Süleyman Topçu için AK Parti Demre İlçe Örgütü'nde tören düzenlendi. Törene, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, İl Genel Meclisi Üyesi AK Part'li Mehmet Sadık Bayraktaroğlu, belediye meclis üyeleri ve partilileri katıldı.

Törende konuşan AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, AK Parti'nin Antalya'yı ve Demre'yi yönetmeye talip olduğunu söyledi. Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu'nun da Ak Parti ailesine katılmasıyla güç kazandıklarını anlatan Arıcı, "AK Parti büyük bir aile. Bizim kapımız herkese açık. Kısır döngülerle, çekişmelerle değil, hizmetle yola çıkıyoruz. Bu nedenle, Belediye Başkanımız AK Parti saflarına katılmayı tercih etti. Biz kendisine iktidar partisi olarak hep yardımcı olduk" dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Topçu ise "Yaklaşık 10 yıl DP'den belediye başkanı olarak Demre'ye hizmet ettim. AK Parti, beni davet etti. Demre'ye yapılan hizmetlerin devamı için AK Parti'ye katılmaya karar verdim. Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'ın desteğiyle Demre'de büyük projelere imza attık. Bu projelerin devamı için, hükümetin desteğine ihtiyacımız var. Bu ilçede yaşıyorsak, bu ilçeyi düşüneceğiz. Geçmişte olanları unutup, hep birlikte Demre'ye hizmet edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Topçu, daha sonra katılım formunu imzalayarak AK Parti'ye katıldı. Törenin ardından bir gazetecilerin Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde AK Parti'nin Demre Belediye Başkan adayı Süleyman Topçu mu? sorusu üzerine İlçe Başkanı Bayram Arıcı, "Başkanımız şu anda AK Parti'li oldu. Adaylığına, partimizin üst kademeleri karar verecek" diye yanıt verdi. 

Son Güncelleme: 07.09.2013 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.