'Doğu Perinçek Cumhurbaşkanı Olsun'

Vatan Partisi Aksu İlçe Başkanlığı Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı Adayı olabilmesi için imza kampanyasını sürdürüyor.

22 Mart 2023 Çarşamba 14:00
'Doğu Perinçek Cumhurbaşkanı Olsun'

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte partilerde son sürat çalışmalarına devam ediyor. Vatan Partisi il ve ilçe teşkilatları bu seçimlerde Genel Başkanları Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı Adayı olabilmesi  için vatandaşlardan 100 bin imza istedi. 

22-27 Mart 

İmza kampanyası için yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Vatan Partisi Aksu İlçe Başkanı Mustafa Ertem, 22-27 Mart tarihleri arasında vatandaşların kimlikleriyle birlikte ilçe seçim kurullarına giderek imza vermelerini istedi. Ertem,  "Doğu Perinçek'in aday olabilmesi için 100 bin imza gereklidir. Bu 100 bin imzayı 5 gün içinde toplayacağımızdan eminiz. 'Doğu Perinçek Cumhurbaşkanı adayı olsun' diyoruz" diye belirtti.

Vatan Partisi olarak projelerinden de bahseden Ertem şunları söyledi: "Rusya'dan ve İran'dan petrolü ve doğalgazı ucuza getireceğiz. Özel elektrik dağıtım şirketlerinin sömürüsüne son verip ucuz elektiriği sağlayacağız. Türk milletinin kanını emenlerin yurtdışına kaçırdıkları 300 milyar dolarımızı zorla ülkemize getireceğiz. Karlarını yüzde 400 arttıran bankaları hizaya sokacağız. Çiftçiler batacağına bankalar batsın diyoruz. Türkiye'nin kaynaklarını faizciye, tefeciye değil, yatırıma, istihdama ve üretime ayıracağız. gençlerimizi iş sahibi yapacak üretim devrimini başlatacağız. konut sorunu, kira sorunu çözecek her aileye depreme dayanıklı ev yapacağız. rüşveti ve torpili ortadan kaldıracağız. Amerikaya direnecek NATO'dan çıkacağız. Ermeni soykırımı yalanını tarihin çöplüğüne attık, FETÖ'nün Ergenekon ve Balyoz kumpasını çökerttik. 15 Temmuz gecesi ABD -FETÖ darbesine direndik. Halkımızı göreve çağırıyoruz. Halkımız 22 - 27 Mart tarihleri arasında bağlı bulundukları ilçe seçim kurullarına kimlikleriyle giderek imza verebilirler."

Son Güncelleme: 22.03.2023 14:41
Anahtar Kelimeler:
AksuAntalyaVATAN Partisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.