Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükşehir adayları için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, basına yaptığı açıklamada, “İnşallah Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyük şehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız” dedi.

15 Aralık 2023 Cuma 15:42
Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükşehir adayları için tarih verdi!

İHA- 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma Namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı: 

“Aralık ayının sonuna doğru büyük şehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu hafta içerisinde Ankara, Adana, İzmir büyükşehirleri, gerek milletvekilleri gerek teşkilat gerekse belediye başkanlarıyla toplantımızı yaptık. Onların da fikrini aldık. Nasip olursa Pazar günü 3 bölgenin de tüm kanaatlerini alacağız. Bunların üzerinde çalışıp inşallah Aralık ayının sonuna doğru da birinci derecede büyük şehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Bu arada bazı illerinde adaylarını açıklayabiliriz. Temayüllere göre bu çalışmaları değerlendirip gecikmeden bir an önce açıklamayı hedefliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 15.12.2023 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.