Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanları dinledi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesi, içerinsin de Aksu’nun da bulunduğu il ve 19 ilçenin ana kademe, gençlik ve kadın kolları başkanlarının yansıra AK Partili Belediye Başkanlarıyla 2 saatlik bir istişare toplantısı yaparak fikir alışverişinde bulundu.

28 Aralık 2023 Perşembe 14:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanları dinledi

Toplantıda kimler yer aldı 

31 Mart yerel seçimlerine yönelik aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’nın AK Partili başkanlarıyla bir araya geldi. Aksu Belediye Başkanı Hail Şahin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, Kadın Kolları Başkanı Aysel Adıgüzel İner, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Coşkun’unda yer aldığı Aksu heyeti, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin Başkanlığında Antalya’nın AK Partili başkanları ve milletvekilleri toplantıda yer aldı.

‘Kimi aday görmek istiyorsunuz?’ sorusu

Yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantının 2 saat sürdüğü ifade edilirken, toplantı da tüm başkanların AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’a görüş bildirdikleri söylendi. Erdoğan, teşkilat üyelerine "kimi belediye başkanı adayı görmek istediklerini' sordu. Kapalı zarfla yazılan isimler aday belirleme tespit komisyonunda ele alınacak.

İzlenecek yol haritası

Toplantının oldukça verimli olduğunu dile getiren AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tüm teşkilat başkanlarımız ile belediye başkanlarımızı tek tek dinledi. Herkes kanaatini ortaya koydu. Genel başkanımız Antalya’mızı ve 19 ilçesini önemsediğini ifade etti. Seçimlerde izlenecek yol haritası ortaya konuldu” şeklinde açıklamalarda bulundu.   

  

Son Güncelleme: 28.12.2023 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.