Cumhur İttifakı Adayı Şahin: Merkez ilçe olduğumuzu hissettirmeliyiz

Cumhur İttifakı Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin, AKGİAD üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Şahin, önümüzdeki süreçte Aksu’nun belde belediyesi zihniyetinden çıkarak merkez ilçe olduğunu hissettirilmesi gerektiğini ve bunun için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

23 Şubat 2024 Cuma 11:59
Cumhur İttifakı Adayı Şahin: Merkez ilçe olduğumuzu hissettirmeliyiz

YAŞADIĞIMIZ YERİ DÜŞÜNMELİYİZ
Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin, hep birlikte el ele vererek Aksu’nun altın çağını yaşatacaklarını söyledi. Şahin, “Ben Aksu’nun tüm sorunlarına hakimim. Bizim diğer adaylara göre en büyük artımız; iktidar partisinin adayı olmamız. Aksu’da her yerde bir sorun var ve bu sorunlar iktidar partisinin gücü olmadan çözülemiyor. Aksu’nun çok daha iyi yerlere gelmesi bunun içinde iktidar belediyesi olmanın avantajını kullanması gerekiyor. Ben Allah rızası için, hizmet için siyaset yapıyorum. Hiçbir para ve makam derdim yok. Eğer seçilirsek; beş yıl boyunca adam gibi yapalım ve beş yılın sonunda da herkesten bir teşekkür alalım. Amacımız bu olacak. Bunun dışında hiçbir amacımız yok. Burada hep birlikte iş yapıyoruz, bu memleketin kalkınması önemli. Bu bir yerel seçim. Yerel seçimlerde biraz da yaşadığımız yeri düşünmemiz gerekiyor. Bizim artık Aksu’yu her yönüyle plana çıkarmamız gerekiyor. Küçük şeyleri değil, büyük projeleri konuşmamız gerekiyor. Belde belediyesi zihniyetinden çıkıp, merkez ilçe olduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor. Bu derneği bir istişare organı olarak görüyorum. Eğer seçilirsem, AKGİAD ile her zaman istişare halinde olacağım. Burada Aksu’muza katkı sağlamak isteyen insanlar var. Ben derneğin önemini bilerek hareket edeceğim. Süreci istişareyle yürütürsek o zaman başarılı oluruz. Güçlü insanlarla, donanımlı insanlarla yol yürümemiz lazım. Beraberce, birbirimizi anlayarak Aksu’ya altın çağı yaşatacağız” ifadelerini kullandı.


Kahvaltıya; Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, AKGİAD Başkanı Ramazan Göktaş ve dernek üyeleri katıldı. Kahvaltıda konuşan AKGİAD Başkanı Ramazan Göktaş, “Aksumuzun her şeyi var. Diğer ilçelerden hiçbir eksiği yok. İnşallah önümüzdeki süreçte, kazanan kim olursa olsun hep birlikte ilçemizi daha ileriye taşıyacağız. Makamlar gelip geçici, önemli olan güzel işler yapmak. Bizden sonra gelecek nesillere güzel bir ilçe bırakmak” dedi.

Son Güncelleme: 23.02.2024 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.