Cumhur İttifakı Adayı Şahin: 'Aksu için oy istiyorum'

Cumhur İttifakı Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin, Aksu’da görev yapan mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir arada geldi. Şahin; kendisi için değil, Aksu’nun gelişmesi için oy istediğini belirterek, görev süresi boyunca muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışacaklarını ifade etti.

21 Şubat 2024 Çarşamba 14:14
Cumhur İttifakı Adayı Şahin: 'Aksu için oy istiyorum'

Kahvaltı programında ilk sözü alan Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Cihangir Yılmaz, Durmuş Kaan Şahin’e başarılar diledi. Yılmaz, “Bu bir bayrak yarışıdır. Halil Şahin Başkanımız, ilçemize on yıl hizmet etti. Kendisine yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. İnşallah Durmuş Kaan başkanımız bayrağı devralır ve ilçemizi daha ileriye götürür” diye konuştu.

BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Siyaseti samimiyetle yaptığını belirteren Şahin, “Aksumuz için önemli bir seçime gireceğiz. Ben 201 yılında ilçe başkanı oldum ve görev sürem boyunca muhtarlarımızla birlikte hareket etmeye çalıştım. O dönemde çözüm üretmeye çalıştık. Bazı sorunları çözemesek bile gereken mücadeleyi verdik. Birileri bu siyaseti para kazanmak için yapar, birileri makam elde etmek için yapar, birileri de hizmet etmek için ve Allah rızası için yapar. Biz, siyaseti samimiyetle, hizmet için, Allah rızası için yapan insanlarız. Aksu, gerçekten sorunlu bir ilçe. On yıldır belediye bizde. Belediye Başkanımız Halil Şahin, bu süreçte her sorunu çözmeye çalıştı. Şu anda bir bayrak değişimi oldu ve biz de bayrağı inşallah aldığımız yerden daha ileriye taşıyacağız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hakan Tütüncü’nün enerjisiyle bizim enerjimizi birleştirerek, Aksu’da inşallah daha hızlı ve pratik çözümler üreteceğiz” dedi. 

MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Aksu’nun sorunlarının çözümü için muhtarlara çok iş düştüğünü kaydeden Şahin, “Bundan sonra artık Aksu’nun biraz üstyapısıyla, yollarıyla, yatırımlarıyla ve yapılarıyla ilgilenmemiz gerekiyor. Aksu’yu biraz daha merkez ilçe görünümüne kavuşturmamız gerekiyor. Aksu’nun diğer merkez ilçelerden eksikleri yok, aksine fazlaları var. Burada bizim için muhtarlarımız çok önemli. Bize göre; mahalledeki devlet muhtarlardır. O nedenle muhtarlarımızdan gelen her türlü talep, istek ve şikayet bizim için çok önemli. Aksu’da siyaseti biraz yumuşatmamız gerekiyor. Sert siyaseti bırakmamız ve birbirimizi ötekileştirmeden hareket ederek, ilçemizin sorunlarını daha kolay bir şekilde çözmemiz gerekiyor. Bizim derdimiz, Aksu’nun sorunlarını çözmek. Bu da herkesin sayesinde olacak. Burada muhtarlara çok iş düşüyor. Bizim en çok çalışacağımız mesai arkadaşlarımız, muhtarlar olacak. Tabii bunun için önce seçilmemiz gerekiyor. İktidar partisinin belediyesi olmanın avantajını yansıtmamız gerekiyor. Biz kendimize güveniyoruz. Söz verdiğimiz işi yaparız, yarım iş yapmayı sevmeyiz. Ben, kendim için değil; Aksu için oy istiyorum. İnşallah seçilirsek, yapacağımız hizmetlerle her zaman güzel anılacağız” ifadelerini kullandı.

Kahvaltıya; Cumhur İttifakı Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Kaan Şahin, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Çağatay Çalışır, MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Cihangir Yılmaz ve mahalle muhtarları katıldı.

Son Güncelleme: 21.02.2024 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.