CHP’ye Yıldırım düştü

Bir önceki dönem Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım CHP’ye geçti. CHP Aksu İlçe Başkanlığında düzenlenen törenle rozetleri takılan İsa Yıldırım ve Karaöz Belediyesi eski Başkanı Hasan Aykın 1 Kasım seçimleri öncesi siyasete hareketlilik kattı.

02 Ekim 2015 Cuma 13:58
CHP’ye Yıldırım düştü


Aksu’da Ak Parti’den sonra bir transfer de CHP’de gerçekleşti. Daha önce CHP’ye üyeliğini yaptıran, bir önceki dönem Belediye Başkanı olan İsa Yıldırım resmen CHP’li oldu. CHP Aksu İlçe Teşkilatında düzenlenen rozet takma törenine, Antalya CHP milletvekilleri, İl Başkanı Semih Esen, İlçe Başkanı Kenan Yıldız’ın yanı sıra partililer ve vatandaşlar katıldı.
“Maksimum verim”
İsa Yıldırım’ın rozetini CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen taktı. Toplantıda konuşan Semih Esen, “ Aradan kısa bir süre geçtikten sonra yeniden sandığa gidiyoruz. Seçim çalışmaları kısa bir süre içerisinde yapılacak. Önümüzdeki süreyi maksimum verim ile değerlendirmeliyiz. Özellikle kırsal kesimlere gitmeliyiz” dedi.
Meydan okudu!
CHP rozeti takılan İsa Yıldırım 1 Kasım seçimleri öncesi Ak Parti ve önceki partisi MHP’ye sert yüklendi. Aksu’da seçimin renginin değişeceğini söyleyen İsa Yıldırım, “Niçin CHP’ye geçtiğime cevap vermem gerekiyorsa, buna tek bir cümle ile cevap verilir: Ülkemizin endişeli gidişatına baktığımız zaman, milli mücadelenin içinde bulunma mecburiyetinden dolayı CHP’yi seçtim. Kurtuluş savaşında savaşan ecdatlarımızın yolunda gitmek için seçtim. Bizde ecdatlarımızın ruhu ile mücadele yapacağız. Ezanımızın ve çocuklarımızın hürriyeti için bu çatı altındayım” dedi.
Çileye Talibim
İhale almak isteseydim, para kazanmak isteseydim, cebime üç beş para konulmasını isteseydim adresim AKP olurdu diyen İsa Yıldırım, “Ekonomik olarak borcu olan, sıkışan, biraz daha zengin olayım diyerek parti tercihinde bulunanlar Ak Partiye gidiyor. Biz niye geldik CHP’de para mı var? Yok. Tutuklansak da biz bu mücadeleyi sürdüreceğiz. CHP’nin çileye tabii olduğunu bilerek buraya geldim. Ben pazarlık yaparak gelmedim. Herhangi bir dileğim isteğim yok” dedi.



















İsa yıldırım MHP ve Devlet Bahçeli hakkında da sert açıklamalar yaptı. MHP’den geldiğini dile getiren Yıldırım,” Oy verdiğiniz partiye bakarken seçim esnasında Devlet Beyin konuşmalarını izliyoruz, Ak Parti ve Cumhurbaşkanı hakkında konuşmadığı söz kalmadı. Vatan haini, PKK’nın ruh ikizi, işbirlikçi, hırsız, vatanın bölücüleri ve birçok sözler sarf etti. Meclis başkanlığının desteklenmesinde, Cumhurbaşkanlığının desteklenmesinde, Suriye Tezkeresi, Terör olaylarının araştırılmasında Ak Partiye vermiş olduğu desteği gördükten sonra kendi kendime şunu söyledim: Bu adamlara sen vatan haini dedin, ihanet ediyorlar dedin, CHP’ye dinsiz dedin. Hangi partinin dini olup olmayacağına sen değil Allah karar verir” dedi.
 

Son Güncelleme: 05.10.2015 15:00
Anahtar Kelimeler:
Aksuİsa YıldırımCHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.