CHP'nin Serik seçim bürosu açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serik Belediye Başkan adayı Muhammet Konur'un seçim bürosu törenle açıldı.

11 Ocak 2014 Cumartesi 15:59
CHP'nin Serik seçim bürosu açıldı

Açılışa, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, İlçe Başkanı Bekir Kuş, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

CHP İlçe Başkanı Bekir Kuş, Serik'in yıllarca sağ partili zihniyetle yönetildiğini, artık değişim zamanı geldiğini söyledi. Kışın dumandan, yazın tozdan ilçede yaşanmadığını anlatan Kuş, "İlçede, sinema, tiyatro, doğru dürüst park yok. Çok geri kaldık. Bunun sebebi yetersiz belediyecilik. Serik zengin bir ilçe, geri kalmışlığın başka nedeni olamaz. 30 Mart'ta bu kötü gidişe dur diyelim. Sosyal bir belediyecilik anlayışını öne çıkartarak CHP'li Muhammet Konur'a 'evet' diyelim" dedi.

Modern bir kent yaratmak için aday olduğunu kaydeden Muhammet Konur ise "Biriken ve çoğalan sorunları çözmek, sosyal projelerle modern bir kent yaratmak istiyoruz. Her görüş ve düşünceden herkesin desteğini bekliyorum. Zaman, takım tutar gibi parti tutma zamanı değildir. Serik için tek yürek olmalıyız" diye konuştu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın da Muhammet Konur'un hiç bir ayıbı olmayan, dürüst bir aday olduğunu söyledi.

Serik'i kent kültürüyle buluşturmanın zamanı geldiğini kaydeden Başkan Akaydın, "Yaşam kalitesi yükseltme zamanı geldi. Bunun için hepinizin desteğine ihtiyacımız var" dedi. CHP İl Başkanı Devrim Kök ise 90 yıllık cumhuriyet kültürünün AKP iktidarı döneminde yok edildiğini söyledi. Serik halkının vatanını, milletini seven ulusalcı milliyetçi insanlar olduğunu kaydeden Kök, "Bayrak, vatan, millet aşkı Seriklilerin kırmızı çizgisidir. Bu kırmızı çizgi doğrultusunda sandığa giderek gereğini yapın ve cumhuriyete sahip çıkın" diye konuştu. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

    

Son Güncelleme: 11.01.2014 16:02
Anahtar Kelimeler:
AntalyaCHPSerik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.