CHP'li Belediyelerden Takım Çalışması

CHP Belediye Başkan Adayı Operatör Doktor Cengiz Aldemir, halkın bu seçimde CHP’yi işbaşına getireceğini belirterek, “Büyükşehir, Muratpaşa ve Konyaaltı’ndaki hizmet ne ise aynısı Aksu’ya gelecek. Aksu, ‘A Takımı’nda yerini kesinlikle alacak” dedi.

15 Şubat 2014 Cumartesi 13:44
CHP'li Belediyelerden Takım Çalışması

CUMHURİYET  Halk Partisi (CHP) Aksu Belediye Başkan Adayı Cengiz Aldemir, yeni Bütünşehir Yasası ile beraber ilçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi’nin bir takım halinde çalışma gerçekleştireceklerini belirterek, Aksulu seçmenlerin sandığa giderken bunu düşünerek hareket etmeleri gerektiğini söyledi. CHP’li Büyükşehir Belediyesi ile Muratpaşa ve Konyaaltı ilçe belediyelerinin çalışmalarının ortada olduğunu ve herkes tarafından takdir edildiğini dile getiren Cengiz Aldemir, “CHP’nin çağdaş ve şeffaf belediyecilik anlayışı bu seçimden sonra Antalya’nın en ücra dağ köylerine kadar ulaşacak. Aksu olarak bu takımın içinde yer alacağız” dedi.

Büyükşehir’le dayanışma

Aksu’nun elindeki projeleri eş zamanlı ve hızlı bir şekilde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirmesi gerektiğini vurgulayan Cengiz Aldemir, şöyle konuştu: “Temel teşhisleri koyup, projeleri hazırlayıp vakit geçirmeden işe girişmemiz lazım. İmarınız yoksa, altyapı çalışmalarına ciddi bir şekilde giremezsiniz. Çünkü, nereyi kazacağınızı bilemezsiniz. Bu nedenle, CHP’li Aksu Belediyesi olarak, CHP’li Büyükşehir Belediyesi ile dayanışma halinde, önce imar ve planlama, ardında da şehrimizi çağdaş bir görünüme kavuşturacak altyapı ve üstyapı yatırımları hayata geçirilecek.

Hastane için sağlık alanı

Aksu’da herkesin ortak derdi olan hastanenin de yolu da önce bunlardan geçiyor.  Benim annem babam da kalp hastası. Şuradaki köyde yaşıyor. Hepimiz, Aksu’da bir hastane kurulmasını istiyoruz. Bir de Karaöz’ün köylülerini düşünün. Birisi kalp krizi geçirdiğinde geçmiş olsun, ben bir hekim olarak o vatandaşımızın Antalya’ya ulaşabileceğine inanmıyorum. Peki siz sosyal devletsiniz, neredesiniz? Eğer sosyal devletseniz halkınızın yanında olmanız gerekiyor. Siyasi otorite yeter ki istesin, 2B’li araziye de imarsız araziye de hastaneyi diker. Aksu’ya bir hastane kurmayı gerçekten istiyorsanız bunun yolları çok. Bir sağlık alanı yaratıp özel sektörü de davet edebilirsiniz.”

Asansörlü üstgeçitler

Aksu’nun yol sorununa da değinen Belediye Başkan Adayı Operatör Doktor Cengiz Aldemir, “Tüm batı toplumlarında olduğu gibi benim Aksulu hemşerimin de bir kentli olarak yaşayabileceği yaşam alanlarına hakkı vardır” dedi. Aldemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemizde yürüyen merdivenli ve asansörlü üstgeçitler kuracağız. Neden mi? Yaşlılarımız için, engelli vatandaşlarınız için, hastalarımız ve çocuklarımız için. Büyükşehir’in merkez ilçesi olan Aksu’da insanların modern teknoloji ile kurulmuş üst geçitlere layık olmadıklarını söyleyebilir misiniz? İlçe merkezindeki üst geçidin merdivenlerini tırmanmak istemeyen yüzlerce yaşlımız, kendini arabaların önüne atıyor. Aksumuz, CHP’li belediye döneminde Muratpaşalı kardeşlerimizin kavuştuğu tüm yaşam standartlarına kavuşacak. Bundan endişeniz olmasın. Bizler yeter ki, Büyükşehir ve Aksu denklemini iyi kuralım ve ‘A Takımı’nın as oyuncusu olmayı bilelim.”

 

Son Güncelleme: 15.02.2014 15:25
Anahtar Kelimeler:
AntalyaCHPCengiz Aldemir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.