CHP'den Kepez'e kadın aday adayı

Kepez Belediye Başkanlığı için CHP'den Şükriye Karaben, aday adaylığı başvurusunda bulundu. CHP Kepez İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen törene, CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar ile Şükriye Karaben, Karaben'in ailesi ve çok sayıda partili katıldı.

17 Ağustos 2013 Cumartesi 11:52
CHP'den Kepez'e kadın aday adayı
Karaben, burada yaptığı açıklamada, tarihte her zor günde bayrağını sırtlanan Türk kadınının bugün Cumhuriyet kadınına ilham verdiğini belirterek, "Bu inanç ve farkındalıkla Atatürk'ün mirasını taşıyan, vatan sevgisini, bağımsızlık ateşini daima yaşatan, insanları ayırmadan kucaklayan, tarihsel köklere sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi bayrağının altında bu yola koyuldum" dedi.

Kepez'de doğduğunu, coğrafyasında büyüdüğünü dile getiren Karaben, tüm Kepez'i dolaşarak ilçe sorunlarını, halkın temel beklentilerini yeniden saptadığını söyledi. Öncelikle Kepez'in CHP'sine kavuşmaya ihtiyacı olduğunu kaydeden Karaben, şöyle devam etti: "Kepez'in mülkiyet sorunu çözümüne, gelir seviyesini artıracak pek çok alt ve üst yapı çalışmalarına ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Kepez'in bu ihtiyaçlarına son verecek çözümleri, proje değil asli görev kabul ettik. Ayrıca Kepez'e katma değer yaratacak ve Kepez'i bir marka haline getirecek birçok proje hazırladık." 

Son Güncelleme: 17.08.2013 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdogan KARA 2013-08-17 23:34:15

sevgili başkanım yolun acık olsun kepez sizinle gurur duyacak