CHP’den Hasan Çelik başvurdu

31 Mart 2024 yılı yerel seçimler yaklaşırken partilerde aday adaylık açıklamaları hız kazandı.  Üretici Hasan Çelik, CHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı başvurusunda bulundu. Dosyasını İlçe Başkanı Kenan Yıldız'a teslim etti.

05 Aralık 2023 Salı 17:48
CHP’den Hasan Çelik başvurdu

Aksulu üretici Hasan Çelik, yoğun bir katılımla CHP Aksu İlçe Başkanlığına gelerek meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu. CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız’ında hazır bulunduğu aday adaylığıyla ilgili basın açıklamasında bulunan Hasan Çelik’in başvuru dosyasını Kenan Yıldız teslim aldı.  

Çelik, "Aksu İhsaniye köyünde dünyaya geldim. Tarım ve hayvancılık işiyle uğraşmaktayım. Yıllardır çocukluğumdan bu yana CHP'de emek harcamaktayız. Gençlik olarak bu yola talip olduk. Onurlu bir şekilde görev almak istiyoruz. Yönetim kademelerinde görev aldım şimdi de Meclis üyesi olma zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu görevler bizim için onurdur dedik ve harekete geçtik. Tam zamanını bekledik işte o zaman bu zaman dedik. Partimiz için ve Aksu’muz için hayırlı olsun diyorum. Bizde dededen toruna geleneği devam ettiriyoruz" dedi.

İlçe başkanı Kenan Yıldız ise, kendisine başarılar diledi ve parti olarak Aksu’da her geçen gün daha da güçlendiklerini ifade etti. Açıklamanın ardından Çelik, kendisini destekleyenlerle beraber fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 05.12.2023 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.