CHP'de 90'ıncı yıl konseri

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 90'ıncı yılını iki güne yayılan programla kutladı.

10 Eylül 2013 Salı 13:02
CHP'de 90'ıncı yıl konseri
İlk günü panel ve kokteylle geçen etkinliğin finalinde düzenlenen halk konserinde, 'Her yer Taksim, Her yer Direniş' sloganları atıldı. CHP İl Başkanı Devrim Kök'ün başkanlığındaki organizasyon kapsamında yapılan konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve vatandaşlar katıldı.

Barkovizyon gösterisi ve konuşmaların ardından Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Burcu Güneş ve Grup Yorum'un eski solisti Hilmi Yarayıcı, coşkulu kalabalığa eğlenceli bir akşam yaşattı. Yarayıcı'nın şarkılarıyla başlayan konser programına, 'Her yer Taksim, Her yer direniş' sloganları eşlik etti. Konserin ikinci bölümünde sahne alan ve Antalya'nın kendisi için apayrı bir yere sahip olduğunu anlatan Burcu Güneş, eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. 

Son Güncelleme: 10.09.2013 13:28
Anahtar Kelimeler:
AntalyaCHPKonser90.yıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.