CHP başkan aday adaylarını mülakata aldı

CHP Genel Merkezi tarafından atanan 2 milletvekili ile 2 Genel Merkez yöneticisi, CHP Aksu Belediye Başkan Aday adaylarını mülakata aldı.

13 Aralık 2023 Çarşamba 12:06
CHP başkan aday adaylarını mülakata aldı

CHP Genel Merkezi CHP Belediye Başkan aday adaylarını mülakata aldı. CHP Genel Merkezi tarafından atanan Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özel,  Genel Merkez yöneticilerinden Ali Abbas Ertürk, Antalya’da 4 gün boyunca, CHP Belediye Başkan aday adaylarını mülakata aldı. Aksu’da mesai harcayan CHP’li yöneticiler, önce yönetim kurulu üyeleriyle beraber, gençlik ve kadın kolları başkanlarını tek tek dinledi. Ardından Aksu Belediye Başkan Aday adayı olan Kenan Yıldız ile İsa Yıldırım’ı mülakata tabi tuttuğu ifade edildi. Aksu’yla ilgili soruların sorulduğu mülakatta, görevlendirilen parti yöneticilerinin aday adaylarıyla ilgili hazırlayacakları raporları genel merkeze taktim edecekleri ifade ediliyor. Ortaya çıkan rapor doğrultusunda, CHP Genel Merkezi’nin akabinde bir kamuoyu araştırması yapacağı ve daha sonra adayını açıklayacağı ifade edildi.
Haber Merkezi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.