Çelik'ten: Topal Ördek benzetmesi

AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2’inci tur oylamasında Cumhur İttifakının ezici çoğunlukla seçimi alacağının altını çizerek, “Meclis çoğunluğu bizde. Aksi taktirde parlamento topal ördek gibi olur. Sistem durur” şeklinde konuştu.

23 Mayıs 2023 Salı 12:36
Çelik'ten: Topal Ördek benzetmesi

Erdoğan tekrar seçilmeli

AK Parti Milletvekili Kemal Çelik, Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kemerağzı ve Kundu’da bulunan turizm esnafıyla bir araya geldi. Esnafın derdini dinleyen ve talep ve isteklerini not alan AK Partili Kemal Çelik, AK Parti iktidarının 21 yılda ülkeye büyük hizmetler yaptığına dikkat çekerek, bu hizmetlerin devam etmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2’inci tur oylamasında tekrar seçilmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca turizm esnafının taleplerinden biri olan turizm polisi isteğini de ilgili yerlere ileteceğine vurgu yaptı.  

Ezici çoğunlukla alacağız

Bu pazar gerçekleşecek İkinci tur oylamada da Cumhur İttifakı Erdoğan’a iyi yönde oy çıkacağını da ifade eden Çelik, “Tablo Cumhur ittifakı açısında oldukça iyi. Seçim öncesi birçok anket çalışması yapıldı. -İkinci tura kalması halinde sonuç ne olur?- diye anketlerde yapıldı. O anketlerdeki durumlarda iyi.  Cumhur ittifakı olarak, ezici çoğunlukla biz bu seçimi alacağız. Meclis çoğunluğu bizde. Aksi olması halinde topal ördek gibi olur. Sistem durur. Sistemin çalışması lazım. Bu yüzden vatandaşlarımızda bunun farkında, sağduyu içerisinde gerçekleştireceğimiz seçimde Cumhurbaşkanımız Erdoğan seçimi ezici çoğunlukla alacaktır” diye konuştu.

Halkımız sağduyuludur

Aksu Belediyesi’nin her zaman için vatandaşların yanında olduğunu ve gelen her türlü talebi çözüme kavuşturduğuna vurgu yapan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Göreve geldiğimiz günden beri kentin birçok sorununu çözdük. Çözülemez denen mülkiyet sorunlarını çözüme kavuşturduk. Yapılan çalışmalar karşısında vatandaş bizlere hep -Allah razı olsun- dedi.  Vatandaşlarımızla ve esnafımızla hep içe içeyiz. Dertlerini sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Kentin katma değerine değer kattık. Geçen hafta Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini gerçekleştirdik. Parlamento çoğunluğu Cumhur İttifakımızda. Cumhurbaşkanlığı seçimi de 2’inci tura kaldı. 21 yıllık AK Parti iktidarında yapılan hizmetler ortada. Millet İttifakının çizdiği yolda ortada. Halkımız sağduyuludur. Yapılanı görüyor. Hizmetlerin devam etmesi, barış ve huzur içerisinde bağımsız bir yaşama devam etmek istiyorsak, doğru tercih Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’dır” dedi.   

               

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.