Çavuşoğlu'dan Kemer ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Kemer'de partililer ve esnaf platformu üyeleriyle bir araya geldi.

26 Eylül 2013 Perşembe 12:08
Çavuşoğlu'dan Kemer ziyareti
Çavuşoğlu, yerel seçimlerdeki aday adaylarıyla ilgili olarak, "1 Kasım'dan sonra aday adaylarıyla ilgili anket çalışmaları yapılacak, teşkilatların görüşü alınacak. Bu görüş bizim için çok önemli. Genel Merkez bu görüşleri dikkate alıyor. Daha sonra adaylarımızı açıklayacağız" dedi.

Partisinin Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse ile birlikte Kemer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Çavuşoğlu, yerel seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerde aday adaylığı müracaatının 1 Ekim'e çekildiğini belirten Çavuşoğlu, "Adayların bir an evvel belirlenmesi için partimiz seçim takvimini öne aldı. 1 Ekim-1 Kasım günleri arasında başvuruları alacağız. Partimiz anket, yoklama ve değerlendirmeler yapıyor. 1 Kasım'dan sonra aday adaylarıyla ilgili anket çalışmaları yapılacak, hem de teşkilatların görüşü alınacak. Bu görüş bizim için çok önemli. Genel Merkez bu görüşleri dikkate alıyor. Daha sonra adaylarımızı açıklayacağız" dedi.

Antalya milletvekilliğini üç dönemdir sürdürdüğünü ve Antalya'yı onurlu bir şekilde temsil ettiğini anlatan Çavuşoğlu, şimdi de Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiğini anımsattı. Üç dönem kuralını desteklediğini kaydeden Mevlüt Çavuşoğlu, "Belli bir süreçten sonra ister istemez körlük başlıyor. Bu siyasette veya başka mesleklerde de böyledir. Millete olan hizmet etme aşkında azalma olmaz ama heyecanda azalma olur. Siyaset sadece milletvekilliği değildir. Partide de siyaset yapabilirsiniz. Partimiz ve liderimiz bize hangi görevi verirse onu yapmak durumundayız. Bizi üç dönem değerlendiren Başbakanımız, bizden neyi bekliyorsa orda çalışmamızı yaparız" diye konuştu.

Parti ziyaretinin ardından Kemer Esnaf Platformu Üyeleri ile Saat Kulesi Restoran'da bir araya gelen Çavuşoğlu, esnafın sorunlarını dinledi. Platform Sözcüsü Abdullah Çilengir, sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren bir dosyayı Çavuşoğlu'na verdi. Not aldığını söyleyen Çavuşoğlu, ilgili makamlarla görüşeceğini bildirdi. Daha sonra Göynük Beldesi'ne geçen Çavuşoğlu, burada da esnafla buluştu. 

Son Güncelleme: 26.09.2013 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.