BBP’li Başkan’dan Yıldırım’a övgü

Büyük Birlik Partisi’nin çiçeği burnunda İlçe Başkanı Hasan Elçi, yerel seçimlerde İsa Yıldırım’ı destekleyeceklerini açıkladı. Elçin, “Güvendiğimiz ve siyaset yapacağımız adam İsa Yıldırım’dır” dedi.

24 Eylül 2018 Pazartesi 14:24
BBP’li Başkan’dan Yıldırım’a övgü

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından Aksu İlçe Başkanlığı’na Hasan Elçi atandı. Aksu’da diğer siyasi parti temsilcilerini ziyaret turuna çıkan Elçi’nin duraklarından biri CHP oldu.  Elçin’i Aksu CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız ile yönetim kurulu üyeleri ve CHP’den Aksu Belediye Başkan adayı olacağı ifade edilen İsa Yıldırım karşıladı. Karşılıklı sohbettin yaşandığı ziyarette BBP Aksu İlçe Başkanı Hasan Elçi, İsa Yıldırım’a övgüler yağdırdı.

Yıldırım’ı bir idol olarak gördüğünü ifade eden BBP’nin çiçeği burnunda İlçe Başkanı Hasan Elçi, “İsa Yıldırım’ı bir büyük olarak dikkate alacağız.  BBP’nin önemli temsilcilerindendir. 2014 yerel seçimlerinde aldığı oy ortada. BBP’nin adını Aksu’da var eden İsa Yıldırım’dır. Yerel seçimlerde İsa Yıldırım’ı destekleyeceğiz.  Bizler kendimizi CHP’ye daha yakın görüyoruz.  Bunun için Aksu’da güvencemiz ve siyaset yapacağımız adam İsa Yıldırım’dır” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.09.2018 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.