BBP Genel Merkezi’nden İsmail Metin’e tam destek

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mustafa Yılmaz’ın katılımıyla İsmail Metin’in adı Aksu Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna duyuruldu. Adaylık açıklamasında BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, telefonla arayarak İsmail Metin’i tebrik etti ve BBP Genel Merkezinin sonuna kadar destekçisi olduğunu dile getirdi.

16 Şubat 2024 Cuma 18:44
BBP Genel Merkezi’nden İsmail Metin’e tam destek

Haber Merkezi-

Aksu’nun tanınan simalarından BBP Kurucu İlçe Başkanı İsmail Metin’in ismi Aksu Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. İlçe Binasında düzenlenen adaylık açıklamasına, BBP İl Başkanı Mustafa Yılmaz’la beraber partililer katıldı. İsmail Metin’in 3 yıl önce böyle bir hedefinin olduğunu dile getiren İl Başkanı Mustafa Yılmaz, “O günden bugüne İsmail kardeşimiz bu hedefinden sapmadı. Gözlerinde ki ışık sönmedi. Çıktığı bu yolda kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum. Allah utandırmasın” dedi.

Kendisinin bir Aksu sevdalısı olduğunu ifade eden İsmail Metin, “Aksu’nun artık alışılagelmiş siyaset tablosundan çıkması gerektiğini savundu. Metin, “Bir yola çıktık. Hedeflerimiz büyük. Aksu’nun menfaatleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Oluşturacağımız genç ve dinamik biri kadroyla, Aksu’nun yönetimine talibiz. Bu yarışı kazanacağımıza emimin. Aksu’nun bir değişime ihtiyacı var. Alışılagelmiş siyasetçilerden Aksu’nun artık kurtulması lazım. Biz bu değişime hazırız. Kazanan Aksu olacak” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından BBP Genel Başkanı Alaattin Çakır, telefonla İsmail Metin’i tebrik etti. Çakır, “Başta Genel Başkanımız Mustafa Destici olmak üzere, Genel Merkezimiz bir bütün olarak seni destekliyor. Sana bir telefon kadar yakınız. Çıktığın bu yolda sana başarılar diliyorum. Allah yardımcın olsun” dedi.    

Son Güncelleme: 16.02.2024 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.