BBP Aksu’da adayını çıkarmakta kararlı

Büyük Birlik Partisi Aksu İlçe Başkanı Mustafa Aslan, 31 Mart seçimlerinde Aksu’da Belediye Başkan adaylarını çıkarmakta kararlı olduklarını dile getirdi. Aslan, “Bu anlamda Genel Merkezimizin desteği tam “ dedi.

17 Ocak 2024 Çarşamba 13:03
BBP Aksu’da adayını çıkarmakta kararlı


Haber Merkezi-

BBP Aksu İlçe Başkanı Mustafa Aslan ile yönetim kurulu üyeleri ve partisinin Aksu Belediye Başkan aday adayı İsmail Metin’le beraber gazetemize ziyarette bulundu.  31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Aslan, BBP olarak Aksu’da aday çıkaracaklarına bir kez daha dikkat çekti.  Genel seçimlerde Cumhur İttifakı ile beraber yol aldıklarını ifade eden Aslan, "Yerel seçimlerde bu anlamda bir zorunluluğumuz yok.  Genel merkezimiz yerel seçimlerle ilgili inisiyatifi teşkilatlara verdi. BBP olarak Aksu’da bir tabanımız var. Bizde adayımızı çıkaracağız" şeklinde açıklamalarda bulundu.


Amaçlarının Aksu’nun menfaatine yönelik olduğuna da vurgu yapan BBP Aksu İlçe Başkanı Mustafa Aslan, “Geçmiş dönemlerde partilerin hazırladıkları meclis üyesi listelerine baktığımız zaman, birçok ismin Aksu ile bağlantısını olmadığını gördük. İthal isimler mevcut. Aksu’yu bilmeyen, Aksu coğrafyasından bir haber olan kişiler, Aksu’yla ilgili karar veriyorlar. Bu kadar da olmamalı. Aksu’da yaşayan, her kesimden insanlar var. Bunlar Aksu’yu ithal meclis üyelerinden daha iyi biliyor. Aksu’nun gerçeğini, kültürünü, katma değerini bilen isimlerle yola çıkacağız. Her kesime hitap eden isimler listemizde yer alacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.