BBP Aksu İlçe Başkanı Durmuş Gökmen seçildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Aksu İlçe Teşkilatı olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen kongrede Durmuş Gökmen ilçe Başkanı seçildi. 

02 Eylül 2023 Cumartesi 15:46
BBP Aksu İlçe Başkanı Durmuş Gökmen seçildi

İl başkanı Murat Barış ve yönetiminin katıldığı kongre, BBP İlçe binasında gerçekleşti. Seçimlerin tamamlanmasının ardından konuşma gerçekleştiren İlçe başkanı Durmuş Gökmen, “2024 yılı Büyük Birlik Partisi olarak ilçelerde kongrelerimiz başladı. Bizde Aksu ilçe teşkilatı olarak kongremizi tamamlamış bulunmaktayız. Bana güvenen yönetim ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte bu dava üzerinde yürümek ve yol almak bizim için gurur verici” dedi.

‘Kendi adayımızla seçime gireceğiz’

Gökmen, “Aksu’muzda BBP olarak kendi logomuzla ve kendi adayımızla bu yarışın içinde olduğumuzu beyan etmek istiyorum. Aksu için hayırlısı ne ise bizde bu uğurda çaba göstererek hep birlikte hareket edeceğiz. Kongremiz Aksu’ya hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Durmuş Gökmen Başkanlığında ki BBP Aksu İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: “Mustafa Aslan, İsmail Metin, Zafer Pehlivan, Birol Günebakan, Ali Yavuz, Kürşat Daşkın, Dinçer Özçelik, Oktay Alkan, Orkun Tekin.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.