Başladığım hiçbir işi "YARIDA BIRAKMAM"

İYİ Parti Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ramazan Özen, “Başladığım hiçbir işi yarıda bırakmam, buradan hedeflerim ile ilgili bir sonuç çıkarabilirsiniz” diyerek, bundan sonraki siyasi hedefini net bir şekilde ortaya koydu. Özen, Büyükşehir Belediyesinin A Takımı’nda olan Durmuş Ali Arslan için de, “Eğer Muhittin Böcek yönetime devam ederse, Durmuş Ali Arslan’ın bu noktada aday olacağını düşünmüyorum” dedi.

27 Haziran 2022 Pazartesi 14:46
Başladığım hiçbir işi  "YARIDA BIRAKMAM"

Ahdî vefa için AK Parti’den başladım

Güneyhaberci TV’de yayınlanan Özgür Masa Programına konuk olan İYİ Parti Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ramazan Özen, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Bundan sonraki siyasi hedeflerinden tutunda, parti çalışmaları ve partisinin Genel Merkezi’nin Aksu ve Antalya’ya bakış açısına kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Özen, ilk siyasi serüveninin AK Partiyle başlamasının arkasındaki etkeni de ortaya koydu. Aksu’nun İlçe olmasından o dönemin AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani’nin büyük rol oynadığını ifade eden Özen, “Bende bir vefa gösterme zorunluluğu hissettim kendimde. Daha Sonra Samani Milletvekili adayı olunca, bende hayatımda ilk defa kendi topraklarımdan birisinin milletvekili olması hayaline kapıldım ve kendisine destek olmak için AK Parti bünyesinde bulundum” dedi.

Aktif siyasetin içerisinde olacağımı düşünmüyordum

Üniversite eğitiminden sonra 2003 yılında Aksu’ya geldiğinde siyasetin bu kadar içerisinde olacağını düşünmediğini dile getiren Özen, “Üniversite eğitimi ve askerlik görevinden doyalı Aksu’dan bir süre uzak kalmıştım. Ardından buraya dönüp eczanemi açtım. O zamanlar Aksu daha bir ilçe değil beldeydi. Eczacı, doktor gibi kişiler ister istemez bu ortamların içerisine çekiliyordu. Bende mesleğimin bu noktada bana sağladığı avantajlardan yararlandım. Aslında çok daha önce siyasetin içerisinde olmam için telkinler almıştım, ancak o dönemler hem yaşım hem de mesleğim dolayısıyla siyasetten bir süre uzak kaldım. Ta ki Hüseyin Samani’nin AK Partiden milletvekilliği adaylığı dönemi gelinceye kadar. O dönemde Aksu’nun merkez ilçe olması konusunda kimse Hüseyin Beyin hakkını yiyemez” açıklamalarında bulundu.

MHP Kökenliyim

Özen, “2014 sürecine gelirsek; benim zaten siyaset anlayışım MHP kökenlidir, üniversite yıllarında MHP içerisinde olan birisiyim. O dönemde aslında Belediye Başkanı adaylığı çok uzak gözüküyordu. Ancak kamu yoklamasına ve bize bu görevi uygun gören üstlerimizin görüşlerine baktıktan sonra, bir aday adaylığı, ardından da adaylık süreci yaşadık. Tabii ki bu iş nasip işi ve o dönem bize nasip olmadı, Halil Beye nasip oldu. Ancak hayatımın hiçbir döneminde istediğim ve başladığım bir işi yarım bırakmadım. Bu konuda da yarım bırakmam zaten mümkün değil. 2014 seçimlerinden çıktıktan sonra oturup bir istişare yaptık ve dedim ki bugünden itibaren 2019 seçimlerine hazırlanmaya başlıyoruz. 2019 seçimine aslında çok iyi hazırlanmıştık. Ancak işte dediğim gibi nasip işi. Türkiye’de hiç görülmemiş ve bizim zamanımıza denk gelen bir ittifak olayı yaşandı. 20 yıl önce ülkeyi koalisyonlardan kurtaracağım diye ortaya çıkan bir parti, aniden yerel seçimlerde ittifak adı altında bir koalisyon başlattı. O dönemde de Aksu bir önceki seçimi kazandığı için mevcut parti ile devam etmek istedi. Tabii ki bunu normal karşıladık. Ancak bu noktadan sonra bir karamsarlığa kapılarak siyasetten uzaklaşmaya başladım. Sonrasında çevreden almış olduğumuz telkinler ve İYİ Parti teşkilatının ısrarları ile siyaset hayatıma İYİ Parti ile devam etmeye başladım” dedi.

Aksu Teşkilatı başarılı

Genel Başkanı Meral Akşener’in seçime yönelik ciddi bir çalışma içerisinde olduğunu dile getiren İYİ Parti Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ramazan Özen,  Genel Başkanımız ülkemizdeki il ve ilçelerin tamamını geziyor. Bu çalışmaları görüp de çalışmama gibi bir durumumuz olamaz zaten. Bizim partimizin önceliği, parti üyelik kayıtlarını oluşturmak. Ve bu noktada Aksu İlçe Teşkilatı, bu görevi en iyi gerçekleştiren birinci veya ikinci İlçe. Kendisine verilen hedefleri her zaman tutturdu ve tutturmaya da devam ediyor. Bu başarı, tamamen teşkilatımızın, meclis üyelerimizin ve kalan bütün arkadaşlarımızın bireysel çalışması sonucu ortaya çıktı. 2 hafta önce Aksu’da halkımız ile beraber olabilmek için “İyilik Çadırı” adıyla mahalleleri, pazar yerlerini gezdik. Halkımızın sorunlarını dinledik ve bunları üstlerimize ilettik. Halkımızın iyi ve kötü gününde yanında olmak için çalışıyoruz. Aksu İlçe Teşkilatı’nın Genel Seçim noktasında çalışmalarını daha da arttırarak devam edeceğini biliyorum.  Bunun dışında bütün sandık başı çalışmalarımızı bitirdik” diye konuştu.

Önemli olan birinci olmak, ikinciler hatırlanmaz

Özen, “Hepimizin ortak hedefi, Genel Seçimde Antalya ve Aksu’da birinci çıkmak istiyoruz. Hiç kimse ikincileri hatırlamaz, birinciler hatırlanır. Saha buna müsait, oyuncular buna müsait. Tek yapmamız gereken oyunu kazanmak. Dediğim gibi ben başladığım hiçbir işi yarıda bırakmam. Ama dediğim gibi şu anda yerel seçimi konuşmak için çok erken. Daha ittifakın devam edip etmeyeceğini bile bilmiyoruz. Hedefim noktasında konuşursak, partimizin yerel seçim çalışmaları başladığı zaman, çevremdeki insanlar ile oturup bir istişare yapacağız ve karar vereceğiz. Ardından büyük ihtimalle aday adaylığı başvurumuzu yapacağız.  Aday olsak da olmasak da çıkıp partimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Genel seçim sonrasında şu an adayım diyen birçok kişinin, adaylıktan çekileceğini göreceğiz zaten. 2014 yılında Durmuş Ali Bey ile beraber aday adayıydık ve bana nasip oldu. Onlara da çok teşekkür ederim bize çok destek verdiler. 2019 yılında Durmuş Ali abiye nasip oldu. Biz de tüm gücümüzle ona destek olduk. Şu an onun hakkında konuşmam doğru olmaz ama büyükşehir belediyesinin a takımında şu an. Eğer Muhittin Böcek yönetime devam ederse Durmuş Ali abinin bu noktada adaylık koyacağını düşünmüyorum. Evet, bir hedefim var, ama nasip değilse de ısrar edemem” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.