Başkan Şahin’in baba acısı

AK Parti Aksu İlçe Başkanı Avukat Durmuş Kaan Şahin’in babası Hüseyin Şahin, geçirdiği ameliyatın ardından vefat etti. Şahin’in cenazesi Aksu’da toprağa verildi.

17 Kasım 2015 Salı 15:29
Başkan Şahin’in baba acısı

Fatih Mahallesi’ndeki Koca Ahmetler Camii’nde İlçe Müftüsü Mustafa Şimşek tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Kocabelen Mezarlığı’nda toprağa verilen Şahin’in cenaze törenine geniş bir katılım oldu.


Törene; Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Aydoğmuş, Hakkı Coşgun, Remzi Sadi, Ak Parti Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclisi üyeleri, Ak Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, MHP Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyeleri, CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, AKGİAD Başkanı Mustafa Altıntaş ve yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ve aile bireyleri, sevenleri ve yakınları tarafından teselli edildi. Güney Haberci Aksu Gazetesi olarak Şahin Ailesi’ne başsağlığı, merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz.


 

Son Güncelleme: 17.11.2015 15:39
Anahtar Kelimeler:
AksuAv. Durmuş Kaan Şahin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.