Başarıyı kutladılar

Aksu’nun 35 mahallesinden gelen Ak Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri, partide düzenledikleri pastalı kutlama eşliğinde yeni başarıların sözünü verdiler.

16 Kasım 2015 Pazartesi 11:14
Başarıyı kutladılar


AK PARTİ Aksu Kadın Kolları ilçedeki sandık zaferini pasta keserek kutladı. Ak Parti Aksu İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen kutlamaya, Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Ak Parti Aksu Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş ve Kadın Kolları’nın yöneticileri ile üyeleri katıldı. Kutlamada, Aksu’nun her mahallesinden kadınların tam kadro yer aldıkları görüldü.

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER
Kutlama için özel olarak hazırlanan pastayı, Ak Parti Aksu Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş ve Başkan Şahin’in eşi Ümmü Şahin birlikte kesti. Pastayı “Hayırlı olsun dilekleri” ile kesen iki hanımefendi, partinin daha büyük başarıları için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Ak Parti’li kadınların toplu poz verdikleri etkinlikte, hatıra için selfie çekimleri de yapıldı.



Daha güzel bir Aksu’ya doğru

Ak Parti Aksu Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş, ilçedeki 35 mahallenin kadın temsilcilerine “Sizlerle gurur duyuyoruz” diye seslendi.

SANDIK zaferini kutlayan Ak Parti’li kadınların partideki kutlamasında konuşan Ak Parti Aksu İlçe Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 48’lik bir oyla ilçede güzel bir sonuç aldıklarını belirterek, “Açık ara birinci olan mahallelerimiz var. Emeğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Üstümüze düşen görevi layığıyla yerine getirdik” dedi.

FEDAKARCA ÇALIŞTINIZ
Seçim sürecinde mahallelerde gezerken hanımların çok fedakarca çalıştıklarını gördüğünü vurgulayan Başkan Karataş, “Mahalle ziyaretlerimize bundan sonra da ara vermeyeceğiz. Onların sorunlarına ortak olmaya devam edeceğiz. Evleri yine tek tek ziyaret etmeyi sürdüreceğiz. Hanımlarla kurduğumuz güzel dostluk köprüleri bundan böyle de var olacak” diye konuştu.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ
Daha güzel bir Aksu ve daha güzel bir Türkiye için Ak Parti Aksu Kadın Kolları’nın üzerine düşen görevi yapmaya her zaman hazır olduğunu kaydeden Saide Karataş, şunları söyledi: “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Çünkü kadın kolları üyeleri bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımızdır. 1 Kasım’daki başarı hepimizin. Bizler sizlerle gurur duyuyoruz, eminin bütün Aksu da gurur duyuyordur.”


İlçemizde güzel şeyler olacak

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Ak Parti İlçe Kadın Kolları üyelerinin zorlu bir görevi başardığını belirterek, “Güzel yarınlar bizi bekliyor” verdi.

AKSU Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Ak Parti’li kadınların pastalı kutlamasına katılarak hepsini tebrik etti. Amaçlarının, Aksu’nun 35 mahallesini kapsayan güçlü ve geniş katılımlı bir Kadın Kolları kurmak olduğunu belirten Ümmü Şahin, bunda başarılı olduklarına inandığını söyledi. Şahin, “Tablo ortada, zaferin fotoğrafı herkesin gözleri önünde. Hepinize teşekkürler” dedi.

MÜKEMMEL ÇALIŞMA
Ak Parti Aksu Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş’ın önderliğinde çok güzel bir yapılanma oluştuğunu ve bütün ilçeyi kapsayan bir seviyeye ulaştığını vurgulayan Ümmü Şahin, “Önceki seçimlerde olduğu gibi 1 Kasım’da da üzerinize düşen görevi çok mükemmel bir şekilde yerine getirdiniz. Zorlu bir vazifenin altından kalktığınızı görmek mutluluk verici” diye konuştu.

SEVGİ VE KARDEŞLİK
“Aksu’da çok güzel şeyler olacağından umutluyum” diyen Şahin, şöyle devam etti: “Bizler de Aksulu hanımlar olarak, bize düşen görevi yapmaya hazırız. İlçemizi daha gelişmiş ve kalkınmış yarınlara ulaştırmak için elimizden gelen çabayı göstermeye hazırız. Birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi ve kardeşlik duyguları ile yolumuza devam edeceğiz. Bunda hepimizin ayrı ayrı katkısı olacak.”

 

Son Güncelleme: 16.11.2015 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.