Bakan Süleyman Soylu Söz Verdi! 

Uzman Çavuşların özlük haklarına yönelik talepleri  İçişleri Bakanı Süleyman Soyluya ulaştı. Bakan Soylu,  "Biliyoruz, Yapacağız Söz." diye açıklamaları uzman çavuş ve aileleri için büyük umut oldu. 

18 Nisan 2023 Salı 14:32
Bakan Süleyman Soylu Söz Verdi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşmaya çalıştıklarını belirten Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici şunları söyledi: "Günlerdir yollarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşmaya, konuşmaya çalışırken Bakan Süleyman Soylu’nun konuşmasında yanına giderek “Sayın Bakanım uzman çavuşların selamını getirdim. Uzman Çavuşlar kadro konusunda cevap bekliyor. Ne olacak bu uzmanların kadrosu?”  diyince Süleyman Soylu:  "Biliyoruz Yapacağız, SÖZ!” bu söz uzman Çavuşlar ve ailelerine yeni bir umut oldu."

Bu zamana kadar çok söz aldıklarını belirten Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici, bu verilen son söze tutunmak istediklerini söyledi. 37 yıldan beri mücadele verdiklerini kaydeden Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici, "Bu son söze tutunmak istiyoruz. Bu zamana kadar çok söz aldık. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu bir televizyon programında da uzmanların sorunlarını ve kadro bekledikleri sorulunca. Sözünü yineledi. “İlgileniyoruz. Bu konuyu mutlaka çözüme ulaştıracağız, dedi.İnanıyoruz ki  değerli bakanımız bu sözün ağırlığını, uzmanların umudu olduğunu bilerek vermiştir. Bu camia çok yorgun, bu kahramanların yeni bir umut kapısı oldu. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Sibel Yılmaz 

Son Güncelleme: 18.04.2023 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.