Arif Horuz MHP'den Aksu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

MHP'de 30 yıl geçmişinin olduğunu belirten Horuz, dosyasını İlçe başkanına teslim ederek Aksu Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı resmi başvurusunda bulundu.

02 Aralık 2023 Cumartesi 12:44
Arif Horuz MHP'den Aksu Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı

MHP Aksu İlçe teşkilatına meclis üyesi aday adaylığını açıklayan Arif Horuz şunları söyledi: "Aksu Çalkaya Mahallesinde doğdum. 1967 doğumluyum. Aksu Öğretmen Lisesi mezunuyum.  Çiftçiyim. Gençlik dönemimde siyasi parti Milliyetçi Hareket Partisiyle tanıştım.1987’de MHP’ye katıldım. 30 senelik Milliyetçi Hareket Partisinde geçmişim var. 15 yıl Teşkilat Başkanlığı ve 5 yılda ilçe başkanlığı yaptım. Aksu İlk ilçe olduğu dönem bu görevi icra ettim. Çalkaya da MHP partisinin de kurucusuyum. Bunun yanında 5 tane il başkanıyla çalıştım. Ali Baki Sarıca İl Başkanım, Mehmet Yıldırım, Mustafa Gürsu, rahmetli Turan Atasever bu arkadaşlarla beraber 20 sene beraber yol aldım.  Çocuk yaşımdan beri Milliyetçi Hareket Partisinin içerisinde hizmet etmekteyim. Vatanım Milletim içinde Milliyetçi Hareket Partisine hizmet etmeye her zaman hazırım. Böyle bir davaya içimden geldiği için katıldım. MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığımı açıklıyorum ve başvurumu yaptım. Allah nasip ederse herkesin yolu açık olsun."

Arif Horuz'un dosyasını kabul eden MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün kendisine çıktığı yolda başarılar diledi ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Son Güncelleme: 02.12.2023 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.