Aksu’nun ilk ve tek kadın muhtar adayı Güzelyurt Mahallesi’nden

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken mahalle yönetimlerine talip muhtar adayları, adaylıklarını tek tek açıklamaya başladı.

05 Ocak 2024 Cuma 16:31
Aksu’nun ilk ve tek kadın muhtar adayı Güzelyurt Mahallesi’nden

Haber Merkezi-

Aksu’da ilk ve tek kadın muhtar adayı Teslime Döndü Yılmaz, Güzelyurt Mahallesi’nden adaylığını açıkladı. Geçen seçim döneminde de Güzelyurt Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu ifade eden Yılmaz, bu seçimi alıp mahallemize hak ettiği yönetimi ve hizmeti sunacağını söyledi.

Kadınların da siyasette çok başarılı olduğunu belirten Yılmaz, “Halkla iç içeyim. Aile olarak Aksu’da yıllardan beri siyaseten başarılı bir ailenin mensubuyum. Mahallemin sorunlarını yakından bilen ve takip eden bir vatandaşım. Bu sorunlara çözüm için kıymetli mahalle sakinlerinden aldığım güçle bu göreve talip oldum. Çok değerli mahalle sakinlerimizin bana vereceği destekle başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Son Güncelleme: 05.01.2024 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.