Aksu’nun ilk kadın adayı adayı

Aksu’nun ilk kadın belediye başkan aday adayı, Ak Partiden başvuran Tülay Ateş oldu. Ateş, “Seçmenimizin yüzde 50’sinin kadın olduğu yerde onlarıda temsilen ben de varım diyorum.” dedi.

12 Kasım 2018 Pazartesi 15:58
Aksu’nun ilk kadın adayı adayı

AK Parti'de yerel seçimler için bugün sona erecek olan aday adaylığı başvuru süresi 16 Kasım'a uzatılmasıyla beraber başvurulara bir yenisi daha eklendi.

Eğitimci Tülay Ateş, AK Parti’den Aksu Belediye Başkan Adayı olmak için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Tülay Ateş, bu başvuru sonrası Aksu’nun ilk kadın belediye Başkan aday adayı oldu.

Aksu’ya bir kadın eli deymesi gerektiğini söyleyen başarılı eğitimci Tülay Ateş, “Bu görevi hakkıyla yapacağıma inandığım için başvurumu yapıyorum. Bu yolda elimden geleni yapacağım. Aksu’da hizmet, iş, sosyal yaşantı ve bir çok alanda kıyameti koparmalıyız. Bu görev bize verilsede verilmesede hep beraber bu yolda hizmet edeceğiz. 2013 yılından bu yana Aksu’da çalışıyorum. Siyasette kadınların rolünün artması gerektiğine inanıyorum. Seçmenimizin yüzde 50’sinin kadın olduğu yerde onlarıda temsilen ben de varım diyorum. Aksu’ya bir kadın eli değmesi gerekiyor. Sadece adaylıkta değil, meclis üyeliğinde de umuyorumki kadınlarımızın sayısı artacaktır.” dedi.

İlçe teşkilatına gelen Ateş, aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin’e verdi.

Son Güncelleme: 12.11.2018 17:05
Anahtar Kelimeler:
Tülay Ateş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.