Aksu’nun en genç milletvekili Aday Adayı

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Çoşgun, “Nasip olur ve uygun görürlerse, Aksu’yu TBMM’de temsil etmek için göreve hazırım” dedi. 

21 Mart 2023 Salı 13:25
Aksu’nun en genç milletvekili Aday Adayı

Genel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerin Milletvekili Aday Adayları da müracaatlarını bağlı bulundukları partilerine yaparak saha ve tanıtım çalışmalarına başladı. Siyasetçi bir aileden gelen ve Aksu ilçesinin AK Parti’den en genç vekil aday adayı Hüseyin Çoşgun, gazetemizi ziyaret ederek çalışmalara başladığını belirtti. Hüseyin Çoşgun, “Babamdan dolayı siyasi yaşamın aktif olarak içerisindeyiz. Aksumuzu temsil etmek için bu göreve talip oldum. Nasip olurda uygun görülürsek işimizi layıkıyla yerine getiririz. Uygun görülmezsek yolumuz belli, partimizde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   

Hüseyin Çoşgun Kimdir?

1993 Aksu doğumlu Çoşgun, Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunu. Muhasebe alanında eğitim aldı. Siyasetçi aileden gelen Çoşgun aynı zamanda çiftçilikle uğraşıyor.  

Son Güncelleme: 21.03.2023 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.