Aksu’da siyasi deprem

Parti tabelasına bir tekme atarak yerinden söküp sonra istifasını bastı.100 milyarlarca liralılık rüşvet iddialarının ardından parti tabelasını bir tekmede indiren Demokrat Parti (DP) Aksu İlçe Başkanı Süleyman Kaplan, hem DP’li Belediye Başkan adayını, hem de Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ı, partiye komplo kurmakla suçladı.

13 Kasım 2013 Çarşamba 15:17
Aksu’da siyasi deprem
Antalya'nın Aksu ilçesinde tam bir siyasi deprem yaşandı. DP İlçe Başkanı Süleyman Kaplan, yönetim kurulu üyeleri ve bir grup partiliden oluşan 40 kişilik grup, parti binasında tansiyonu oldukça yüksek bir basın açıklaması düzenledi. Parti binasının mülk sahibi olan tarım şirketi sahibi Hüseyin Çiçek’in Demokrat Parti’den belediye başkan adaylığını oldu bittiye getirdiğini ileri süren Süleyman Kaplan’ın “siyasi deprem” niteliğindeki iddialarından satır başları şöyle:

-“DP’den belediye başkan adaylığı için genel merkezi etkileyen Hüseyin Çiçek, DP İlçe Teşkilatı’nı hiçe sayarak kendi kendini kamuoyuna ilan etti!!!”

-“Bununla yetinmeyen Çiçek, yakın arkadaşlarından bir grubu da DP’den belediye meclis üyesi yapmak için kulis faaliyetlerinde bulundu!!!”

-“Bunların ardından başka siyasi manevlara giren Çiçek, Aksu’nun bağımsız Belediye Başkanı İsa Yıldırım’a yanaşarak onun DP’den aday olması için bazı gizli pazarlıklar içine girdi!!!”

Bu iddialarının ardından partinin balkonuna çıkan Kaplan, balkondaki “Demokrat Parti İlçe Başkanlığı” tabelasını bir tekmede aşağı indirdi. Süleyman Kaplan, partinin altındaki Hüseyin Çiçek’e ait işyerinin çalışanlarının şaşkın bakışları önünde parti tabelasını çöp konteynırına attı. Partinin kapısının önünden öfkeli bir şekilde ayrılan Kaplan, “Şimdi de noter getirmeye gidiyorum. Noterin huzurunda partinin eşyalarını tek tek zapta geçirip teslim edeceğim. Ardından partinin anahtarını götürüp Hüseyin Çiçek’e vereceğim” diye bağırdı.









Son Güncelleme: 14.11.2013 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.