Aksu’da MHP’ye kaç başvuru yapıldı?

MHP, 31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimler için 13 Kasım’da başlattığı Belediye Başkanı ve meclis üyesi aday adaylığıyla ilgili başvuru sürecini 15 Aralık itibariyle kapattı. Süreç İle ilgili bilgi veren Aksu İlçe Başkan Hasan Efe Üstün, yapılan başvuru sayılarını açıkladı.

16 Aralık 2023 Cumartesi 13:19
Aksu’da MHP’ye kaç başvuru yapıldı?

MHP, 31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek yerel seçimlerle ilgili başvuru takvimini kapattı.

Belediye Başkan Aday adaylığı ve Meclis Üyesi aday adaylığıyla ilgili 13 Kasım’da start veren MHP, 15 Aralık’ta başvuru sürecini sonlandırdı. MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, sürecin başladığı günden bugüne 4 kişinin Aksu Belediye Başkan Aday adayı olmak için başvuruda bulunduğunun altını çizerek, meclis üyesi aday adaylığı başvurularının da 19 olduğunu ifade etti. Başvuruların tek tek sisteme girildiğine de dikkat çeken Üstün, “Başvuranların bir nüshasını il teşkilatımıza teslim ettik. Sisteme giren aday adaylarımızla ilgili Genel Merkezimiz geniş bir güvenlik taraması yapacak. Çıkan sonuçlar doğrultusunda bir değerlendirme yapılacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme: 16.12.2023 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.